SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Moses siirtyy sivuun valmentajan paikalta – Grand Slam voittaja adreN palaamassa Liquidiin?
  • Onni
    Koponen

Moses siirtyy sivuun valmentajan paikalta – Grand Slam voittaja adreN palaamassa Liquidiin?

julkaistu: 04.05.2021 14:30

Entinen selostaja ja analyytikko Jason “moses” O’Toole ei tule jatkamaan Team Liquidin valmentajana, organisaatio ilmoitti maanantaina. O’Toole liittyi Liquidin valmentajaksi viime elokuussa, korvaten Eric “adreN” Hoagin.

Joukkue on viime aikoina suoriutunut turnauksissa alle odotusten, muun muassa BLAST Premier Spring Showdownissa ja EPL Season 13:ssa he  sijoittuivat hädin tuskin kymmenen parhaan joukkoon, ja Pohjois-Amerikan Dreamhack Open March 2021 -turnauksessa he sijoittuvat jaetulle 3.-4. sijalle, häviten paiNille semi-finaalissa.

O’Toolen tulee todennäköisesti korvaamaan Liquidin entinen valmentaja Eric “adreN” Hoag, joka auttoi Liquidia nousemaan maailman parhaaksi joukkueeksi vuoden 2019 kesällä, ja voitti samana kesänä joukkueen kanssa miljoonan dollarin arvoisen Intel Grand Slam -palkinnon. Hoag on viimeaikoina pelannut ESEA Premieriä pohjoisamerikkalaisen Mythicin riveissä.

Team Liquidin seuraava turnaus cs_summit 8 alkaa kahden viikon päästä, ja se tulee olemaan Regional Major Ranking (RMR) turnaus, eli eräänlainen karsinta lokakuussa pelattavaan kahden miljoonan dollarin palkintopotilla varustettuun PGL Major Stockholm 2021 -turnaukseen. Major-turnaukset ovat pelin arvostetuimpia turnauksia, ja viimeisin sellainen pelattiin vuoden 2019 syksyllä Berliinissä.

Vielä ei ole varmaa mitä moses tulee tekemään urallaan seuraavaksi, mutta iso osa CS:GO-yhteisöstä toivoo hänen palaavan takaisin kommentaattorin rooliin. Hän oli aikaisemmin osa ikonista selostajakolmikkoa, johon kuuluu hänen lisäkseen tanskalainen Anders “Anders” Blume ja ranskalainen Auguste “Semmler” Massonnat.

Kuvalähde: Team Liquid

Tuoreimmat uutiset: