SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miten käy OG:n? Pelaajatcom näyttää BLAST Premier Fall Showdown ottelut suorana!
  • Sauli
    Rautiainen

Miten käy OG:n? Pelaajatcom näyttää BLAST Premier Fall Showdown ottelut suorana!

julkaistu: 12.10.2021 16:00

Tänään 12.10. alkaa Blast Premier Fall Showdown -CS:GO-turnaus, joka kestää tämän viikon sunnuntaihin 17.10. asti. Panokset ovat kovat: 162 500 dollarin palkintopotin lisäksi tapahtuma toimii viimeisenä mahdollisuutena edetä syksyn Blast-finaaleihin Kööpenhaminaan, jossa potti on peräti miljoona dollaria.

Kaikki turnaukseen osallistuvat 16 joukkuetta pelaavat aluksi “paras kolmesta” -tyylillä pudotuspelikierroksen. Sarjojen voittajat etenevät puolivälieriin ja lopulta välieriin asti. Kaksi parasta joukkuetta etenee jatkoon Kööpenhaminaan.

Suomalaisittain jännittävästi turnauksessa on mukana Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama OG. Joukkue joutui pettymään karsiutuessaan ulos CS:GO-major-turnauksesta viime viikolla, mutta Blastissa menestymiseen on vielä kaikki mahdollisuudet. OG pelaa ensimmäisen ottelunsa Showdownissa keskiviikkona brasilialaista Pain-joukkuetta vastaan kello 16:30 alkaen.

Näet ottelut suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

Muita kovia nimiä turnauksessa ovat mm. G2, Heroic, Virtus.Pro, Liquid ja Complexity. Blast-finaaleihin Tanskaan on jo tähän mennessä karsiutunut Navi, NIP, Vitality, FaZe, Astralis ja BIG.

Tuoreimmat uutiset: