SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Mitä sä teet?!” – Katso video pro-pelaajan ällistyttävästä osuma
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

“Mitä sä teet?!” – Katso video pro-pelaajan ällistyttävästä osuma

julkaistu: 16.02.2020 09:30

Tällä hetkellä uuden FLASHPOINT CS:GO-liigan karsintaotteluita pelataan ympäri maailmaa. Yhdessä Etelä-Amerikan suljettujen karsintojen otteluista nähtiin hyvin erikoinen wallbang-osuma.

“Wallbang” (suom. poraus) tarkoittaa CS:GO:ssa sitä, että pelaaja ampuu vastustajaa jonkin rakenteen, kuten seinän tai lattian, lävitse. On olemassa paljon yleisiä wallbang-paikkoja, mistä pelaajat kokeilevat jatkuvasti onneansa tärkeiden pää- tai vartalo-osumien toivossa. Yksi brasilialaisen CS:GO-joukkueen Neverestin pelaajista käytti kyseistä taktiikkaa perjantain ottelussaan kuitenkin tavallista harvinaisemmassa paikassa.

Voit katsoa alkuperäisen klipin tilanteesta täältä.

 

20-vuotias Gustavo “phx” Merigo eliminoi Nuke-kartassa vastustajan lattian lävitse Deagle-pistoolilla. Erikoista kyseisessä wallbangissa on, että se tehtiin seinän sijasta lattian lävitse a-pommipaikalta suoraan b-pommipaikalle.

Wallbang-paikkoja on lukemattomia määriä jokaisessa CS:GO-kartassa, mutta joitain paikkoja käytetään muita yleisemmin. Videolla nähty paikka on harvinainen ja onnekkaalla tavalla Merigo myös onnistuu hienosti sen toteuttamisessa.

Yksi harvinaisista deagle-tapoista saman lattian lävitse nähtiin vuonna 2016 normaalissa matchmaking-pelissä yhdysvaltalaiselta Rory “dephh” Jacksonilta. Tuolloinen osuma oli äärimmäisen onnekas, sillä Jackson ampui Merigosta poiketen vain sattumanvaraisesti lattiaan ja onnistui osumaan b-pommipaikalla ollutta vastustajaa suoraan päähän.

Hienosta taktiikastaan huolimatta Neverest hävisi perjantain bo3-karsintaottelun Isurukselle 2-0 ja tippui täten FLASHPOINT-karsinnoista.

Lähde: HLTV Kuva: ashmanux