SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miltä CS:GO-kärkijoukkueen pelaaminen kuulostaa? – Katso video
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Miltä CS:GO-kärkijoukkueen pelaaminen kuulostaa? – Katso video

julkaistu: 15.05.2020 08:11

Astraliksen CS:GO-joukkue komeilee tällä hetkellä HLTV:n maailmanlistan ykkösenä. Tanskalaisjätti ei suinkaan ole täällä sattumalta vaan on dominoinut CS-kenttää uskomattomalla tavalla jo pitkään viime vuosien ajan.

Astraliksen viimeisimmällä Youtube-videolla organisaation CS:GO-tähdet nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa niin, että myös katsoja kuulee mitä pelaajat toisilleen pelin aikana puhuvat. Video alla (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä):

Vuosien kokemus näkyy ja myös kuuluu videolta. Kokeneet kilpapelitähdet ovat tyynen rauhallisia ja kykenevät keskittymään peliin hyvin myös sen haastavissa ja turhauttavissa tilanteissa. Joukkuetoverin menettämisestä ei seuraa ylimääräistä häiriötä vaan se käännetään tärkeäksi informaatioksi vastustajan liikkeistä.

Astraliksen pelaajien kanssakäyminen on informatiivisesti rikasta, kun taktiikoita luodaan vastustajien liikkeiden perusteella.  Turhat ylimääräiset puheet on asetettu minimiin ja voitetut kierrokset päättyvät aina positiiviseen kannustamiseen.

Astralis on viime aikoina noussut otsikoihin myös uusien pelaajavärväyksiensä vuoksi. Organisaation CS:GO-joukkue on saanut kaksi uutta lisäystä, kun sen riveihin liittyivät Jakob “JUGi” Hansen sekä Patrick “es3tag” Hansen. Huhujen mukaan organisaatio tulee todennäköisesti hankkimaan tulevaisuudessa vielä ainakin yhden lisäpelaajan.

Yli viiden pelaajan joukkueen käyttäminen ja täten pelaajien vuorottelun toteuttaminen on toistaiseksi ennennäkemätöntä CS:GO-kilpapeliyhteisössä.

Lähde ja kuva: Astralis