SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Mikko “xartE” Välimaan ja HAVUn tiet erkanevat – Edessä uuden valmentajan etsintä
  • Perttu
    Leinonen

Mikko “xartE” Välimaan ja HAVUn tiet erkanevat – Edessä uuden valmentajan etsintä

julkaistu: 30.04.2024 20:00

Suomalainen Counter-Strike 2-joukkue HAVU tiedotti tiistaina purkaneensa valmentajansa Mikko “xartE” Välimaan sopimuksen. Organisaatio tiedotti asiasta X:ssä jaetulla julkaisulla.

32-vuotias Välimaa toimi HAVUn valmentajana kesästä 2022 saakka. Oman pelaajauransa Välimaa oli lopettanut saman vuoden alkupuolella.

HAVUn kausi 2024 on ollut todella haastava, joten valmentajan sopimuksen purkaminen saattaakin liittyä heikkoihin tuloksiin.

HAVU jäi mm. kotimaisessa Elisa Pro Open 6 -turnauksessa täysin yllättäen alkulohkoon, kun se hävisi ensin jefet-nimellä kulkevalle suomalaismixille ja perään JANO:lle.

Suomalaisjoukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan kuusi ottelua tämän vuoden puolella HLTV:n tason turnauksissa. Tappioita on kasaantunut puolestaan 17 kappaletta.

Viimeisimmät kaksi otteluaan HAVU on kuitenkin onnistunut voittamaan, kun se kaatoi eilen CCT Season 2 Europe Series 2 -turnauksen avausottelussa Insilionin ja tänään Elisa Invitational Spring 2024 -turnauksessa EYEBALLERS:n.

Elisa Invitational turnauksessa HAVU:lla on yhä mahdollisuudet yltää pudotuspeleihin, kun se nousi tänään voitollaan 2-2 saldolle. Pudotuspelipaikka vaatii kuitenkin seuraavan ottelun voittamista.

Kuva: Xarte Lähde: HAVU, HLTV