SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miikka “suNny” Kemppiä ei haastattelu juuri kiinnostanut – Katso huvittava tilanne
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Miikka “suNny” Kemppiä ei haastattelu juuri kiinnostanut – Katso huvittava tilanne

julkaistu: 07.11.2019 16:43

Suomalaisen e-urheiluorganisaatio ENCEn Counter-Strike: Global Offensive -joukkue oleilee tällä hetkellä Kiinassa, Pekingissä. Joukkue kisaa täällä tänään alkaneesta IEM-turnauksen mestaruudesta.

Ensimmäisessä turnausottelussaan ENCE kohtasi 100 Thievesin ja hävisi tälle karttaluvuin 2-0. Häviön  jälkeen Frankie Ward pyysi ENCEn pelaajista Miikka “SuNny” Kemppiä lyhyeen haastatteluun. Kemppiä ei syystäkään kommenttien antaminen kiinnostanut ja tämä teki sen myös selväksi kaikille katsojille.

Video haastattelusta alla (mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä):

 

SuNnyn haastattelun jälkeen ENCE kohtasi toisessa bo3-turnausottelussaan Kiinan edustuksen, ViCi Gamingin. ViCi voitti ensimmäisen kartan ja oli voittaa myös toisen, mutta ENCEn onnistui kavuta kiinalaisten ohitse ja näin ottelu eteni viimeiseen sekä ratkaisevaan karttaan, mirageen. Täällä ENCE oli ylivoimainen ja onnistui näin pitämään vielä paikkansa turnauksessa.

 

ENCE tunnettu haastatteluistaan

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ENCEn CS:GO-pelaajat edustavat suomalaisten vähäpuheisuutta maailmalla.

Esimerkiksi viime joulukuussa ENCEn voittaessa DreamHack Open Winter 2018 -turnauksen, joukkueen nykyistä kapteenia Aleksi “allu” Jallia pyydettiin haastatteluun. Jallilta pyydettiin kommentteja turnauksen tähtipelaaja-tittelin voittaneesta Jere “sergej” Salosta.

Tuolloin suomalaisen töksäytykselle nauroivat samat analyytikot, ketkä huvittuivat myös Kempin käytöksestä tänään.

Alla video Jallin haastattelusta (jos video ei näy, voit katsoa sen täältä):

 

IEM Peking -ottelut jatkuvat huomenna

ENCE jatkaa Kiinan matkaansa huomenna, kun se saa jälleen vastaansa 100 Thievesin toisessa eliminaatio-ottelussaan. Toivon mukaan suomalaiset saavat revanssin australialaisista tällä kertaa.

ENCE – 100 Thieves -ottelu alkaa huomenna 8. marraskuuta klo 9:50 Suomen aikaa. Voit kannustaa suomalaiset voittoon katsomalla ottelua englanniksi järjestäjien omalta Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuva: Twitch