SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
MIBR ja Luminosity tekivät pelaajavaihtoja
  • Toimitus

MIBR ja Luminosity tekivät pelaajavaihtoja

julkaistu: 26.06.2019 14:51

Viime yönä MIBR ilmoitti, että on hankkinut 23-vuotiaan Lucas “LUCAS1” Telesin Luminositysta ja vaihdossa lähettää 22-vuotiaan João “felps” Vasconcellosin Luminosityyn. LUCAS1 liittyy välittömästi tiimin kokoonpanoon, kun tiimi valmistautuu tällä hetkellä Frankfurtissa tulevaan ESL One Cologneen. Kummatkin siirrot ovat vain väliaikaisia ja tällä hetkellä lainat kestävät vain tulevan Starladder Majorin loppuun asti.

MIBRin vuosi ei ole ollut tähän mennessä häikäisevä, vaikkakin alkuvuodesta saavutettu välierä paikka IEM Katowicessa antoi toivoa. Vuosi on ollut tämän jälkeen täynnä heikkoja sijoituksia ja varsinkin kaksi viimeistä turnausta ovat menneet täysin penkin alle. ECS Season 7 Finalsissa MIBR jakoi viimeisen sijan Ninjas in Pyjamasin kanssa hävittyään molemmat pelinsä. ESL Pro League Season 9 Finalsissa tiimi ei taas selvinnyt alkulohkosta jatkoon.

Pro Leaguen jälkeen muut tiimiläiset alkoivat kritisoimaan felpsiä ja oli vain ajan kysymys milloin nähtäisiin jonkinmoinen pelaajavaihto. LUCAS1 tulee kuitenkin pienenä yllätyksenä, sillä pelaaja ei ole koko urallaan pelannut erillään veljestään Henrique “HEN1” Telesistä.

Luminositylla tulevat kuukaudet tulevat olemaan hiljaisia, sillä tiimi ei onnistunut karsimaan tuleviin Amerikan Minoreihin ja jätti väliin IEM Chicagon karsinnat. Tämä jättää aikaa tiimille sopeutua uuteen pelaajaan ja nostaa tiimi takaisin tasolle, millä tiimin pelaajat ovat joskus pelanneet.

MIBRin tuleva kokoonpano:

Gabriel “FalleN” Toledo
Marcelo “coldzera” David
Fernando “fer” Alvarenga
Epitacio “TACO” de Melo
Lucas “LUCAS1” Teles (laina)

Wilton “zews” Prado (valmentaja)

Luminosityn tuleva kokoonpano:

Gabriel “NEKIZ” Schenato
Lucas “steel” Lopes
Henrique “HEN1” Teles
Ricardo “boltz” Prass
João “felps” Vasconcellos (laina)

Rafael “zakk” Fernandes (valmentaja)

Kuva: HLTV