SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Mestarivalmentaja aikoo vaihtaa maisemaa – Kieltäytyi “erittäin hyvästä” sopimustarjouksesta
  • Kaapo
    Martinmäki

Mestarivalmentaja aikoo vaihtaa maisemaa – Kieltäytyi “erittäin hyvästä” sopimustarjouksesta

julkaistu: 13.11.2021 13:35

Yksi Counter-Strike: Global Offensiven parhaimmista valmentajista, Danny “zonic” Sørensen, kertoi kieltäytyneensä Astraliksen tarjoamasta uudesta sopimustarjouksesta.

Tanskalainen Sørensen on voittanut Astraliksen kanssa ennätykselliset neljä Major-titteliä. Pieleen menneen Tukholman Majorin jälkeen Astraliksen rosterissa on tapahtunut isoja muutoksia. Marraskuun alussa Peter “dupreeh” Rasmussen, Emil “Magisk” Reif ja valmentaja Sørensen siirrettiin Astraliksen penkille. Kolmikon korvasivat Kristian “k0nfig” Wienecke, Benjamin “blameF” Bremer ja Alexander “ave” Holdt.

Alunperin vaikutti siltä, että Astraliksella ei ollut enää käyttöä Sørensenille. Hiljattain Tanskan TV2:lle antamassa haastattelussa Sørensen kuitenkin paljasti saaneensa Astralikselta uuden sopimustarjouksen, mutta kieltäytyi siitä, koska hän haluaa kokeilla jotain uutta.

Haastattelussa Sørensen paljasti myös, että hänellä ja Astralis Groupin urheilupuolen johtajalla Kasper Hvidtillä oli useita erimielisyyksiä. Yksi kiistanaiheista oli Astraliksen kokeilema seitsemän pelaajan rosteri. Lisäksi Sørensen kertoi haastattelussa olevansa surullinen siitä, että hän ei saanut mahdollisuutta hyvästellä Astralis-faneja marraskuun lopulla Kööpenhaminassa pelattavassa BLAST Premier: Fall Finals 2021 -turnauksessa.

Lähde: AFK Gaming
Kuva: Jak Howard ESL

Tuoreimmat uutiset: