SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Megaturnaus Arctic Invitational sai yllättävät yhteistyökumppanit
  • Aleksi
    Majander

Megaturnaus Arctic Invitational sai yllättävät yhteistyökumppanit

julkaistu: 25.04.2019 10:58

Suomen suurin esports-turnaus Arctic Invitational sai uudet yhteistyökumppanit Varamiespalvelut-konsernista ja sen tytäryhtiö Eezystä. Kilpapelaaminen on uusi aluevaltaus VMP:lle ja Eezylle ja heidän mukaan lähteminen osoittaa, että ala kiinnostaa yhä monipuolisemmin perinteisiä yrityksiä.

“Olen todella innoissani saadessani ilmoittaa ensimmäisen pääkumppanimme juuri rekrytoinnin ja itsensätyöllistämisen alalta. Kilpapelaaminen työkenttänä on kehittymässä ja VMP tuo juuri sitä kaivattua osaamista ja kokemusta kehittää työelämää ja vastata sen asettamiin haasteisiin.”, sanoo Arctic Invitationalin tapahtumajohtaja Olli-Pekka Villa.

Kevytyrittäjäpalvelu Eezy sopii kilpapelaamiseen täydellisesti, sillä pelaajat, sisällöntuottajat ja muut alalla toimijat kohtaavat usein tilanteita, joissa työn laskuttaminen on helpointa. Eezyn avulla laskutus onnistuu ilman toiminimeä, mikä alentaa freelanceriksi ryhtymisen kynnystä merkittävästi.

Varamiespalvelu puolestaan pyrkii tavoittamaan yhteistyön avulla nuoria työntekijöitä ja tarjoamaan mahdollisesti myös tietä kilpapelaamiseen liittyviin työkeikkoihin. ”Teemme tulevaisuuden työntekijöitä ja haluamme kaikin tavoin mahdollistaa joustavaa työllistymistä myös modernien ammattien muodossa”, kommentoi Kirsi Lönnmark, VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö.

Nuorten aikuisten tavoittaminen rekrytointimielessä ei ole täysin vierasta esportsissa, sillä ohjelmistotalot kuten Druid, PHZ ja Fraktio ovat pitkään tukeneet tapahtumia ja pelaajia.

Lähde ja kuvat: Arctic Invitational