SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Major-karsinnoissa karmea pettymys – Australian tärkein CS-organisaatio lopettaa toimintansa
  • Perttu
    Leinonen

Major-karsinnoissa karmea pettymys – Australian tärkein CS-organisaatio lopettaa toimintansa

julkaistu: 03.03.2024 18:06

Aasian RMR-karsinnoissa epäonnistunut ja ilman PGL Major Copenhagen -turnauspaikkaa jäänyt australialaisorganisaatio Grayhound Gaming tiedotti eilen lopettavansa toimintansa. Organisaation tiedotus asian tiimoilta tuli viestipalvelu X:ssä.

Viimeinen niitti organisaatiolle oli RMR-karsintojen pettymys. Grayhound lähti Aasian RMR-turnaukseen yhtenä isoimmista ennakkosuosikeista, mutta se hävisi Consolidation finaalissa major-paikan ratkaisseessa ottelussa niukasti 2-1 kiinalaiselle Lynn Visionille.

Toisen paikan Aasiasta CS2:n ensimmäiseen major-turnaukseen nappasi TheMongolz.

Joukkueen viisi australialaispelaajaa etsivätkin nyt uutta organisaatio itselleen. Joukkueen IGL ja nimekkäin pelaaja Christopher “dexter” Nong julkaisikin oman X-päivityksensä pian Grayhoundin jälkeen.

Entisen Fnatic– ja MOUZ-pelaajan päivityksestä käy ilmi, että viisikko aikoo jatkaa kilpailua yhdessä. Joukkue on myös lunastanut paikat jo IEM Chengdun ja IEM Dallasin kovatasoisiin turnauksiin. Lisäksi australialaiset ovat mukana ESL Pro Leaguen kaudella 19.

Dexterin lisäksi joukkueessa pelaavat entinen 100Thieves-, EXTREMUM– ja Renegades-tähti Jay “Liazz” Tregillgas, Alistair “alistair” Johnstron, Declan “Vexite” Portelli ja Joshua “INS” Potter.

Kuva: MOUZ Lähde: HLTV