SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Maailman paras CS:GO-joukkue sanaharkassa selostajan kanssa – “Näkee itsensä UFC-taistelijana”
  • Niko
    Nikkilä

Maailman paras CS:GO-joukkue sanaharkassa selostajan kanssa – “Näkee itsensä UFC-taistelijana”

julkaistu: 20.02.2020 12:12

Tanskalainen CS:GO-joukkue Astralis on yksi ESL:n uudistuneen ESL Pro Leaguen tuoreista omistajajäsenistä. Liigaan osallistuminen sitoo joukkueita enemmän kuin mihin tähän asti on CS:GOssa totuttu, mikä on aiheuttanut närää tiettyjen alan henkilöiden keskuudessa.

CS:GO-selostajana työskentelevä  Duncan “Thorin” Shields syytti maanantaina Twitterissään epäsuorasti Astralista vilpillisyydestä. Shields syytti twiitissään nimeämättömästä tahosta, joka olisi sopinut yhteistyöstä Shieldsin edustaman FLASHPOINT-liigan kanssa, vaikka näillä ei todellisuudessa ollut mitään aikomusta liittyä mukaan. HLTV:lle antamassa haastettelussaan Shields puolestaan nimesi Astraliksen, ja uskoi joukkueen tarkoituksena olleen molempien liigojen kuuntelu ja sitä kautta parhaimman tarjouksen hyväksyminen.

Tämä sai Astraliksen toimitusjohtajan Nikolaj Nyholmin mitä ilmeisimmin yhdistämään Shieldsin Twiitin Astralikseen. Nyholm julkaisi oman vastauksensa Twitterissä, jossa hän syytti Shieldsiä selvästä valehtelusta.

Nyholmin mukaan Astralis ei koskaan edes puhunut Shieldsin kanssa, jota ei uskalleta päästää joukkueiden välisiin neuvotteluihin laisinkaan. Nyholm epäili, että FLASHPOINTin johtokunta olisi liioitellut Astraliksen sitoumusta, jonka Shields puolestaan otti totena.

On totta, että Astralis allekirjoitti alustavan sopimuksen FLASHPOINTin kanssa, mutta sen ehtona oli kahden muun huippujoukkueen hankkiminen liigaan. Nyholmin mukaan Astralikselle oli kuitenkin selvää, ettei näin tulisi tapahtumaan, kun ESL Pro Leagueta ohjattiin Pariisin kokouksessa joukkueomisteiseksi liigaksi.

“Toivotan B Sitelle [FLASHPOINTin omistaja] kaikkea parasta. Ymmärrän, että Thorin, niin huolestuttava kuin hänen julkikuvansa onkin, näkee itsensä UFC-taistelijana ja tulee jatkamaan tätä ivaa. Samalla, kun hän viihdyttää itseään, me pyrimme tarjoamaan maailmanluokan CS:ää sekä palvelemaan fanejamme ja osakkeenomistajiemme niin hyvin kuin mahdollista”, Nyholm lopetti.

Voit lukea Nyholmin puolustuksen kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Duncan “Thorin” Shields, Nikolaj Nyholm  Kuvalähde: StarLadder