SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Maailman paras CS-pelaaja tulistui Thorinin kommentista: “Painu v*ttuun”
  • Onni
    Koponen

Maailman paras CS-pelaaja tulistui Thorinin kommentista: “Painu v*ttuun”

julkaistu: 13.05.2022 15:35

E-urheilupersoona ja -kommentaattori Duncan “Thorin” Shields joutui eilen illalla jälleen myrskyn silmään arvosteltuaan brasilialaispelaaja Gabriel “FalleN” Toledoa kovin sanoin Twitterissä CS-legendan edettyä jatkoon parhaillaan käynnissä olevassa PGL Major Antwerpissä.

“FalleN on yliarvostetuin pelaaja CS:GO:n historiassa. Hän ei ole ikinä edes ollut paras pelaaja missään kokoonpanossa, mutta ihmiset yrittävät saada hänet kuulostamaan siltä kuin kaveri olisi Zidane.”

Twiitti nousi yllättäen illan suurimmaksi puheenaiheeksi, sillä kaksinkertainen major-voittaja Toledo on yksi CS:GO:n arvostetuimmista pelaajista, varsinkin kotimaassaan Brasiliassa. Ei mennyt aikaakaan, kun maailman parhaaksi pelaajaksi viime vuonna valittu Aleksandr “s1mple” Kostyliev vastasi Shieldsille vähintään yhtä kovaa takaisin.

“Yliarvostetuin pelaaja CS:GO:n historiassa? Painu v*ttuun.”

Kostylievin kommentit eivät suinkaan jääneet tähän:

“Kun lopetan urani, kerron sinulle, millainen paskiainen sinä oikeasti olet. Mene töihin, ääliö.”

Lopulta Thorin päätyi estämään Kostylievin somepalvelussa, haukuttuaan tätä ensin pennuksi.

 

Keskusteluun ottivat osaa myös monet muut pelaajat sekä internetpersoonat, kuten MOUZ-pelaaja Aurimas “Bymas” Pipiras, major-voittajat Tarik “tarik” Celik ja Will “RUSH” Wierzba sekä ehkä kaikkein yllättävimpänä suosittu Youtubettaja ja Twitch-striimaaja Charles “Cr1TiKaL” White Jr.

Kuva: NAVI