SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Maailman paras CS-pelaaja selvitetään perjantaina – Mukana myös suomalainen n1k
  • Aleksi
    Majander

Maailman paras CS-pelaaja selvitetään perjantaina – Mukana myös suomalainen n1k

julkaistu: 18.09.2019 15:13

HP Omen Challenge palaa ruutuihin viidennen kerran, kun viisi ammattilaista kilpailee kovimman CS:GO-osujan tittelistä perjantaina Lontoossa.

Mukaan kyseiseen sooloturnaukseen on kutsuttu NaVista Oleksandr “s1mple” Kostyliev ja Denis “electronic” Sharipov, FaZesta Håvard “rain” Nygaard ja Nikola “NiKo” Kovač, sekä Astraliksesta Nicolai “dev1ce” Reedtz.

Kärkinimien lisäksi turnaukseen kutsutaan kaksi amatööripelaajaa haastamaan ammattilaiset. Tällä kertaa mukaan valittiin Hayden sekä suomalainen N1k.

Ennen turnausta N1k ja Hayden pääsevät harjoitteluleirille Astraliksen päämajaan, jossa heitä ohjaa joukkueen valmentaja Danny “zonic” Sørensen. Valmennuksen lisäksi heillä on käytössään kaikki Astraliksen taustajoukot.

N1k ja Hayden saavat myös tuekseen Virtus.Prosta tunnetun legendaarisen Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowskin ja Julia “juliano” Kiranin. He auttavat peleihin valmistautumisessa ja antavat neuvoja lavalla pelaamiseen ja hermojen hallintaan.

Turnaus alkaa neljän pelaajan deathmatch-otteluilla, joita pelataan yhteensä 14 kierrosta. Deathmatch-vaiheen tuloksien mukaan pelaajat asetetaan perinteiseen ottelukaavioon ja turnaus ratkaistaan 1v1-otteluilla.

Ottelut alkavat perjantaina 16:30 Suomen aikaa ja ne voi katsoa suomeksi selostettuna Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde ja Artikkelikuva: Esports News UK