SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
S1mple
  • Perttu
    Leinonen

Maailman paras Counter-Strike-pelaaja S1mple tekee paluun – Mitä tekee Natus Vincere?

julkaistu: 11.02.2024 21:14

IEM Katowicen Counter-Strike 2 -turnauksessa saatiin mielenkiintoisia uutisia ennen finaalin alkua. Lokakuussa tauolle vetäytynyt kaikkien aikojen paras Counter-Strike: Global Offensive -pelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev ilmoitti sunnittelevansa paluuta kilpakentille PGL Major Copenhagen -turnauksen jälkeen!

S1mple saapui James Banksin haastateltaviksi finaalin alla ja kertoi kuulumisistaan. Kun Banks pääsi esittämään kuumimman kysymyksen , milloin S1mple aikoo palata kilpakentille vai suunnitteleeko tähtipelaaja edes paluuta, oli vastaus varmasti mieluinen CS:n ystäville.

S1mple kertoi suunnittelevansa paluuta CS2:n ensimmäisen major-turnauksen jälkeen, joka pelataan maaliskuun puolivälissä.

Ukrainalaista supertähteä ei ole nähty vieläkään kertaakaan Counter-Strike 2:n parissa kilpakentillä. S1mple jäi tauolle ESL Pro League kauden 18:sta jälkeen, jossa hän ja Natus Vincere sijoittuivat toiseksi. S1mple on edelleen NaVin pelaaja ja hän ollut penkitettynä tauolle jäämisestään saakka.

S1mple on kritisoinut uutta CS2:sta kovin sanan kääntein, mutta kertoi Banksin haastattelussa viimeisimmän peliin tulleen päivityksen vieneen peliä hänen mielestään oikeaan suuntaan.

Tarkempia tietoja AWP-pelaajan paluusta haastattelussa ei saatu, mutta majoreiden jälkeen viimeistään tihkunee lisätietoja siitä, missä ja miten S1mple paluunsa tekee.

S1mple oli osa Aleksi “Aleksib” Virolaisen johdattamaa joukkuetta tauolle jäämiseensä saakka. Legendan paikan joukkueessa peri Ihor “w0nderful” Zhdanov, joka on ottanut vakuuttavasti paikkansa joukkueessa. Tämä pistääkin NaVin mielenkiintoiseen asemaan S1mplen suhteen.

Kuva: ESL FACEIT GROUP Lähde: ESL