SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Liquid penkittää shoxin ja valmentajansa – Latvialaispelaaja tilalle?
  • Onni
    Koponen

Liquid penkittää shoxin ja valmentajansa – Latvialaispelaaja tilalle?

julkaistu: 20.06.2022 13:46

Pohjoisamerikkalaisjoukkue Team Liquid on tehnyt CS-joukkueeseensa odotettuja muutoksia. Pettymyksen täyteisen alkuvuoden pelannut joukkue ilmoitti eilen Twitterissä siirtävänsä ranskalaispelaaja Richard “shox” Papillonin ja valmentaja Eric “adreN” Hoagin penkille.

Legendaarinen shox ei kyennyt palaamaan Liquidin paidassa häneltä totuttuun suorituskykyyn, ja hänen HLTV ratinginsa 0.94 kertoo kaiken tarpeellisen. adreN palasi Liquidiin viime vuoden toukokuussa, muttei onnistunut johdattamaan joukkuetta samanlaiseen menestykseen kuin vuonna 2019, jolloin joukkue voitti hänen avullaan Intel Grand Slamin. Valmentajan saldoksi viimeisen vuoden aikana jäi nolla voitettua turnausta.

Ranskalaispelaajan korvaaksi on huhuttu muun muassa latvialaispelaaja Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisia, joka siirtyi Virtus.pron penkille toukokuussa. Konkaritoimittaja Richard Lewisin mukaan Liquid havittelee 22-vuotiasta pelaajaa:

NAVI oli kiinnostunut pelaajasta [YEKINDARista], mutta ei voinut tehdä siirtoa Virtus.pro:n kanssa tehdyn sopimuksen vuoksi. Sitten G2 Esports halusi ostaa hänet ulos, mutta päätti lopulta pitää nykyisen kokoonpanon. Nyt Team Liquid on tullut peliin mukaan ja harkitsee YEKINDARia shoxin korvaajaksi.”

Liquidin täytyy hankkia uusi pelaaja ja valmentaja nopeasti, sillä huipputurnaus IEM Colognen rosterilukko on vain muutamien päivien päässä.

Lähde: Team Liquid, HLTV, Egamersworld

Kuva: PGL