SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Legendaarinen CS:GO-kenttä tulee Fortniteen
  • Niko
    Nikkilä

Legendaarinen CS:GO-kenttä tulee Fortniteen

julkaistu: 14.02.2020 09:00

Epic Gamesin kehittämä Fortnite on eittämättä tämän hetken kuumin videopeli ja se on pitänyt kyseistä titteliä hallussaan jo pidemmän aikaan. Tunnetumman battle royale -räiskinnän lisäksi peliin kuuluu myös luovaa ilmaisua rohkaiseva Creative-pelimuoto, jonka kautta tullaan pian julkaisemaan varsin tutun näköinen uusi kenttä.

Creativen sisällöntuotantoon keskittyvä Team Evolve julkaisi eilen Twitterissään kuvia tekemästään kentästä, jonka CS:GO-fanit varmasti tunnistivat välittömästi. Kyseessä on yksityikohtaisesti tuotettu kopio Counter Strike: Global Offensiven Dust2-kentästä. Nopealla vilkaisulla tekeleen voisi luulla olevan CS:GOsta peräisin, mutta Fortniten värikäs ilme paistaa silti lävitse.

Dust2 kuuluu CS:GOn klassikkokenttien joukkoon, ja sitä on pitkän elinkaarensa aikana päivitetty useaan kertaan. Kenttä on myös vakionäky ammattilaisturnauksissa, jossa sitä pelataan tiuhaan tahtiin.

Kentän tarkkaa julkaisuaikataulua ei ole paljastettu, mutta Team Evolve kehottaa kiinostuneita seuraamaan heitä Twitterissä, jossa he tulevat jakamaan kentän koodin sen valmistuttua.

Lähde Team Evolve Kuvalähde: Valve