SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Lähteet: TSM:n CS:GO-kokoonpano muotoutumassa – mukana Aleksib:n ex-joukkuetovereita
  • Onni
    Koponen

Lähteet: TSM:n CS:GO-kokoonpano muotoutumassa – mukana Aleksib:n ex-joukkuetovereita

julkaistu: 07.07.2023 15:31

Ranskalaissivusto 1pv.fr:n mukaan pohjoisamerikkalaisorganisaatio Team SoloMid olisi tosissaan palaamassa takaisin Counter-Strikeen, yli kuusi vuotta poistumisensa jälkeen. Sivuston lähteiden mukaan se on ollut aktiivinen toimija pelaajamarkkinoilla, ja moniin pelaajiin on otettu yhteyttä.

Projektia johtaa joukkueen tuleva valmentaja, ranskalainen Rémy “XTQZZZ” Quoniam. Moni suomalaisfani muistaa hänet parhaiten Aleksi “Aleksib” Virolaisen valmentajana G2:sta. 34-vuotias on valmentanut urallaan pitkän aikaa myös Vitalitya, ja tänä vuonna hän auttoi joukkuetta sivusta voittamaan Pariisin majorit.

TSM:n ensimmäisenä tulevana pelaajahankintana pidetään brittiläistä Kai “CYPHER” Watsonia, joka nosti nimensä markkina-arvoa melkoisesti Pariisin majoreiden aikana. CYPHER vei joukkueensa Into The Breachin kahdeksan parhaan joukkoon, jossa se hävisi tulevalle mestarille Vitalitylle. 20-vuotias oli turnauksessa tilastojen mukaan joukkueensa paras pelaaja.

Toinen joukkueeseen lähellä liittymistä oleva pelaaja on niin ikään Aleksib:n entinen joukkuekaveri G2:sta, Audric “JACKZ” Jug. 30-vuotias joutui HEETin penkille tammikuussa, ja toukokuussa hänestä tuli vapaa pelaaja.

CS:GO-sisäpiiriläisen harumin vuotamien tietojen mukaan myös venäläinen Timofey “interz” Yakushin olisi aika varmasti kokoonpanossa. Paljon huhuja pyöri myös Peter “dupreeh” Rasmussenin, Nico “nicoodoz” Tamjidin ja Aurimas “Bymas” Pipirasin ympärillä. Ranskalaissivusto kuitenkin tyrmää nämä väitteet ja kertoo, että vain kolme ensiksi pelaajaa mainittua olisivat projektissa mukana.

Loppuun 1pv lisää, että TSM:n odotetaan kiinnittävän nämä pelaajat, ja näin ollen se tarvitsee enää pelinsisäisen johtajan ja AWP-pelaajan, vaikkakaan mitään ei ole vielä täysin lukkoon lyöty.

Lähde: 1pv.fr, Twitter.com/_harum1