SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Lähteet: Aleksib:n joukkue uudistuu – Ranskalaisveteraani ulos kokoonpanosta
  • Niko
    Nikkilä

Lähteet: Aleksib:n joukkue uudistuu – Ranskalaisveteraani ulos kokoonpanosta

julkaistu: 26.02.2021 09:00

Suomen tunnetuimpiin CS:GO-pelaajin kuuluvan Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG on viime aikoina ollut kovassa vastatuulessa. Alkuvuoden suurimmat turnaustaistot; cs_summit 7, BLAST Premier: Spring Groups 2021 ja Intel Extreme Masters XV – World Championship päättyivät kaikki hyvissä ajoin ennen himottuja mitalisijoja. Parhaiten näistä OG sijoittui cs_summit 7:ssä, jossa se ylsi jaetulle 5.-8. sijalle.

Ranskalainen uutissivusto VaKarM uutisoikin tänään, että OG on sen lähteiden mukaan ryhtynyt toimenpiteisiin pelimenestyksensä parantamiseksi. Sivuston mukaan joukkue tulee poistamaan kokoonpanostaan ranskalaisen rifler-pelaajan Nathan “NBK-” Schmittin (otsikkokuvassa oikealla). Poiston syyksi mainitaan pelinsisäiset näkemyserot Schmittin ja muiden pelaajien välillä.

Schmitt on pelannut CS:GOta vuodesta 2012 lähtien, ja tämän aiempiin joukkueisiin kuuluvat mm. Team EnVyUs, G2 Esports ja Team Vitality.

Uutinen on otettu fanien keskuudessa vastaan ristiriitaisesti. Moni olisi odottanut, että kokoonpanosta poistettaisiin Issa “ISSAA” Murad, joka joutuu vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi pelaamaan Jordaniasta käsin ja on kärsinyt jatkuvista yhteysongelmista. Näyttää siis siltä, että joukkue uskoo Muradin kykenevän parantamaan suoritustaan jahka tämä pääsee pelaamaan LAN-olosuhteissa.

Schmittin korvaajasta ei ole vielä tietoa, mutta VaKarMin mukaan joukkue hakee sopivaa vaihtoehtoa aktiivikokoonpanoista poistetuista ja vastikään lakkautettujen CS:GO-joukkueiden pelaajista.

Kyseessä on OG:n ensimmäinen pelaajavaihdos sen jälkeen, kun joukkue perustettiin vuoden 2019 joulukuussa.

Lähde: VaKarM Kuvalähde: OG