SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kuva: CS:GO fanin asunto paloi – Signeerattu pelipaita säästyi
  • Sauli
    Rautiainen

Kuva: CS:GO fanin asunto paloi – Signeerattu pelipaita säästyi

julkaistu: 08.01.2021 17:28

Keskustelufoorumi Reddittiin julkaistiin CS:GO langalle valokuva aiemmin tällä viikolla. Kuvassa oli tummunut ja kärsimyksiä kokenut Cloud9:n paita. Kuvan julkaisija täsmensi paidan löytyneen tulipalon jäljiltä.

“Asuntoni paloi, mutta signeerattu C9 paita selvisi”, postaaja kirjoittaa.

Cloud9:n signeerattu CS:GO-pelipaita asuntopalon jäljiltä.

 

Julkaisu sai riemastuneen vastaanoton Redditissä. Tällä hetkellä sillä on noin 20 000 tykkäystä eli upvotea.

Kommenteissa keskustellaan muun muassa siitä, että paidan omistajan olisi nyt hyvä ryhtyä ammattilaiseksi ja liittyä Cloud9:n joukkueseen ansaitakseen ultimaattisen taustatarinan peliuralleen.

Jotkut profiilit lisäävät, että paita on nyt CS-slangilla laatua “Battle-scarred” eli reissussa rähjääntynyt. Eräs käyttäjä ehdottaa yhteydenottoa Cloud9 johtoon, jotta alkuperäinen postaaja saisi ehkä ilmaisia tuotteita, mitkä tekisivät palon vahinkojen sietämistä edes inasen helpompaa.

Kyseisen pelipaidan on signeerannut legendaarinen C9-kokoonpano, joka voitti vuonna 2018 FACEIT Major -turnauksen. Se kaatoi äärimmäisen jännittävässä finaalissa FaZe Clanin luvuin 2-1 ottelun edetessä ratkaisevassa Inferno-kartassa jatkoajalle.

Tuolloisen kokoonpanon menestys laantui pian Major-voiton jälkeen, eikä kukaan pelaajista enää nykyisin kuulu Cloud9:n riveihin. Kyseisessä kokoonpanossa pelasivat Tarik “tarik” Celik, Tyler “Skadoodle” Latham, Jacky “Stewie2k” Yip, Timothy “autimatic” Ta sekä Will “RUSH” Wierzba.

Kaiken kaikkiaan, Cloud9 paita on ainakin symbolisesti nyt tulenkestävä. Organisaation CS:GO-joukkueen viime vuodenvaihde upouudella joukkueella on ollut heikompi, mutta ehkä tulipalosta selvinnyt fanipaita tietää hyvää (tai huonoa) joukkueen uudelle vuodelle.

Kuva: Reddit