SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kuuma, kuumempi, MOUZ! – Jimpphat puolivälieriin EPL:ssä
  • Perttu
    Leinonen

Kuuma, kuumempi, MOUZ! – Jimpphat puolivälieriin EPL:ssä

julkaistu: 27.09.2023 23:07

Jimi “Jimpphat” Salon edustama MOUZ jatkaa hurjaa virettään ESL Pro Leaguen 18:n kauden pudotuspeleissä. Tällä kertaa jyrän alle jäi HLTV-ranking sijalta #6 löytyvä FaZe Clan. MOUZ nujersi vastustajansa suoraan 2-0 ja puolivälierät kutsuvat joukkuetta todennäköisesti CS:GO:n viimeiseksi jäävässä suurtapahtumassa.

FURIA:sta ei ollut eilen laittamaan hurjavireiselle MOUZ:lle kampoihin, eikä siihen tänään pystynyt myöskään FaZe Clan. Varsinkin MOUZ:n israelilaispelaaja Dorian “xertioN” Berman oli tänään liikaa FaZe Clanin kokeneelle joukkueelle. Xertion oli ottelun paras pelaaja näyttävillä 45-29 (tapot-kuolemat) statseilla ja 1.50 ratingilla. Suomalainen Jimpphat onnistui myöskin jälleen loisteliaasti ja kirjautti ottelusta ratingiksi 1.31.

Ottelun avauskarttana pelattiin MOUZ:n valitsema Mirage. Ensimmäinen puolisko mentiin tasatahtia kierroksia keräten ja puoliajalle lähdettiin MOUZ:n 8-7 johtoasemassa. Toisella puoliskolla MOUZ pääsi CT-puolelle ja lukotteli oman karttansa komeasti kotia. FaZe Clan ja Finn “karrigan” Andersen hakkasivat päätään MOUZ:n puolustukseen ja ensimmäinen kartta varsin nopeasti MOUZ:lle 16-10.

Toisena karttana pelattiin FaZe Clanin valitsema Inferno. Tällä kertaa edes oma karttavalinta ei tuonut pelastusta FaZe Clanille vaan MOUZ näytti kaapin paikan myös Infernossa vastustajalleen.

Ensimmäisellä puoliskolla FaZe Clan pysyi vielä taistelussa mukana, kun se onnistui kerämään viisi kierrosta terroristipuolellaan. MOUZ karkasi kuitenkin toisen puoliskon alkuun nopeasti jo 13-5 johtoasemaan ja tästä ei FaZe Clan enää toipunut. Tyylipuhdas terroristipuolisko MOUZ:lle ja taululle 16-5 loppulukemat.

Nälkäinen “hiirilauma” lähtee jälleen metsästämään yhtä isoa päänahkaa perjantaina, kun puolivälieriin edennyt joukkue kohtaa G2:n. Ottelu alkaa perjantaina kello 20:00 Suomen aikaa.

Kuva: ESL Igor Bezborodov