SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
KOVA Esports kovatasoisessa CSGO-liigassa – Näet pelit kanavaltamme
  • Kaapo
    Martinmäki

KOVA Esports kovatasoisessa CSGO-liigassa – Näet pelit kanavaltamme

julkaistu: 11.04.2019 11:09

Viime viikolla julkistettu uusi suomalainen eurheilu-organisaatio KOVA Esports on aloittanut taipaleensa FACEIT EU WINNERS CS:GO Leaguessa. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Vaevictis eSports. Liigassa pelaa 32 joukkuetta ja voittajalle on luvassa $7 000. Suomalaisten lisäksi liigassa pelaavat muun muassa legendaarinen Virtus.Pro ja tanskalainen Copenhagen Flames.

Näytämme KOVA Esportsin otteluita liigassa Twitch-kanavallamme. Ensimmäinen ottelu on tänä iltana kello 21:00, kun vastaan asettuu Vexed Gaming. Selostajana toimii Arttu “Olvari” Hämäläinen.

» Siirry Pelaajat.comin twitch-kanavalle

“KOVAn tavoite on hakea kansainvälistä menestystä, joten Winners League on joukkueellemme luonnollisesti hyvä koetinkivi, koska vastassa on taitavia ulkomaisia joukkueita. Vexediltä löytyy kokoonpanosta mm. entinen NiP-pelaaja pyth, joten tiukka kartta on varmasti luvassa. Kunhan pelataan omaa peliä ja ollaan hereillä, niin voitto kyllä irtoaa.” kommentoi joukkueen manageri Timo “Renemesis” Tarvainen.

KOVA on esittänyt lyhyen olemassaolonsa aikana hyviä otteita. Aiemmin nimillä Kuura ja Minttu pelannut joukkue on voittanut molemmat ottelunsa Finnish Esports Leaguessa uuden lippunsa alla. Joukkueessa pelaavat Joonas ”doto” Forss, Nikita ”Derkeps” Sirmitev, Lauri ”pietola” Hietala, Samu ”uli” Leirilaakso ja Toni ”STOVVE” Liukkonen.