SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kiinni rysän päältä! – Mies tekeytyi naiseksi pelatakseen CS:GO-turnauksessa
  • Aleksi
    Majander

Kiinni rysän päältä! – Mies tekeytyi naiseksi pelatakseen CS:GO-turnauksessa

julkaistu: 21.05.2020 13:11

Tietokonevalmistaja Lenovon järjestämä naispelaajille tarkoitettu Legion of Valkyrie CS:GO-turnaus nousi otsikoihin epätavallisen huijauksen takia. Vaikka turnauksessa olikin jaossa varsin vaatimaton 1000 dollaria, riitti potti kuitenkin houkuttelemaan ainakin yhden miespelaajan esittämään naista voittorahojen toivossa.

Turnauksen säännöissä kaikilta pelaajilta vaadittiin jatkuvasti päällä oleva kamera, mutta se ei estänyt miestä yrittämästä. Kameraa varten mies puki päälleen peruukin ja kasvomaskin olettaen, että ne riittäisivät hämäämään turnauksen tuomareita.

Huijaus ei kuitenkaan mennyt läpi, ja uutinen kiinnijäämisestä levisi nopeasti Twitterissä.

Lenovo ei ole kommentoinut tarkemmin rangaistuksia pelaajille, mutta oletettavasti mies ja hänen joukkueensa suljettiin pois turnauksesta.

Naisena esiintyminen ei ole uusi ilmiö kilpapelaamisen maailmassa. Viime vuonna Overwatchissa puoliammattilaisjoukkue Second Wind nousi otsikoihin kun joukkueen tähtipelaaja Ellie paljastui mieheksi.

Huijauksia on yritetty myös korkeimmalla tasolla. Korttipeli Hearthstonessa pelaaja nimeltä MagicAmy nousi nopeasti suosituksi streamaajaksi ja sai jopa paikan Tempo Storm -organisaatiossa. Myöhemmin paljastui, että MagicAmyn peleissä pelaajana oli mies, ja kamerassa tämän ex-tyttöystävä.

Lähde: Talkesport
Kuvalähde: Flora Twitter