SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kattava ennakko: CS-majoreiden pudotuspelit – Miten käy Aleksib:n ja Jimpphatin?
 • Perttu
  Leinonen

Kattava ennakko: CS-majoreiden pudotuspelit – Miten käy Aleksib:n ja Jimpphatin?

julkaistu: 27.03.2024 17:00

Counter-Strike 2:n ensimmäinen major-turnaus on edennyt pudotuspelivaiheeseen. 24 joukkueesta jäljellä ovat enää kahdeksan parasta ja historiallisen turnauksen voittaja ratkaistaan sunnuntaina käytävässä finaalissa.

Tanskassa Kööpenhaminassa pelattava turnaus on tarjonnut lukuisia yllätyksiä, mutta yllättäjäjoukkueiden matka ei kuitenkaan kantanut pudotuspeleihin.

Turnauksen suurimmat ennakkosuosikit Spirit, Vitality ja FaZe Clan ovat kaikki edelleen mukana. Kaikki ovat myös samalla puolella kaaviota, Spirit ja FaZe Clan kohtaavat toisensa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Suomalaiset Aleksi “Aleksib” Virolainen ja Jimi “Jimpphat” Salo saattavat kohdata toisensa välierissä, mikäli suomalaiset voittavat joukkueineen ensimmäisen kierroksen ottelunsa.

Natus Vincere ja Aleksib kohtaavat Eternal Firen. MOUZ ja Jimpphat puolestaan G2:n. Molemmat suomalaiset aloittavat pudotuspeliurakkansa perjantaina.

Pelaajatcom ja Elisa Esports näyttävät myös turnauksen ratkaisuottelut kokonaisuudessaan Twitch-kanavillaan.

Käydään läpi pudotuspeliparit ja joukkueiden mahdollisuudet yltää finaaliin:

Cloud9-Vitality

Cloud9 matka pudotuspeleihin:

 • ECSTATIC 13-10 voitto (Opening Stage)
 • Legacy 13-10 voitto (Opening Stage)
 • SAW 2-0 voitto (Opening Stage)
 • Spirit 7-13 tappio (Elimination Stage)
 • ECSTATIC 13-3 voitto (Elimination Stage)
 • G2 13-9 voitto (Elimination Stage)
 • Natus Vincere 2-1 voitto (Elimination Stage)

Vitalityn matka pudotuspeleihin:

 • Eternal Fire 10-13 tappio (Elimination Stage)
 • TheMongolz 13-9 voitto (Elimination Stage)
 • Imperial 13-9 voitto (Elimination Stage)
 • Complexity 2-1 voitto (Elimination Stage)

Cloud9 on yksi kolmesta aina Opening Stage -vaiheesta pudotuspeleihin yltäneestä joukkueesta. Se on ollut läpi turnauksen vakuuttava. Ainoastaan turnauksen suurimpiin voittajasuosikkeihin kuuluva Spirit on onnistunut kaatamaan sen BO1-ottelussa.

Vitality lukeutui turnauksen isoimpiin suosikkeihin vielä turnaukseen lähdettäessä. Se on edelleenkin yksi suosikeista, mutta sen otteet turnauksessa ovat herättäneet enemmän kysymysmerkkejä kuin lupauksia mestaruudesta.

Hallitseva major-voittaja selvitti Elimination Stagen kunnialla huolimatta avausottelussa tulleesta yllätystappiosta Eternal Firelle. Pudotuspelipaikan ratkaissut voitokas ottelu Complexitya vastaan olisi voinut kääntyä hyvinkin amerikkalaisjoukkueelle. Complexity teki kuitenkin joukkueista enemmän virheitä tärkeissä paikoissa, joista kokenut Vitality rankaisi armottomasti.

Vitalityn esitys voitosta huolimatta ei kuitenkaan nostattanut odotuksia sen menestystoiveiden suhteen.

Vitalityn leiristä kantautui myös huolestuttavia tietoja sen turnauksen aloittamisen jälkeen. Viime vuoden parhaaksi pelaajaksi valittu, joukkueen megatähti Mathieu “ZywOo” Herbaut on nimittäin sairastellut turnauksen aikana. Ranskalaistykin otteet ovat olleet kaukana parhaasta, mikä on silmin nähden heikentänyt joukkuetta.

Lotan “Spinx” Giladi on kuitenkin paikannut ZywOon  heikkoja suorituksia parhaansa mukaan ja tätä toki myös odotetaankin joukkueen rifle-tähtipelaajalta. Giladi on loistava pelaaja, mutta tarvitsee kipeästi apua rinnalleen, jotta joukkue voisi menestyä turnauksessa.

Eniten joukkue kaipaa sen ykköstähteä täydessä kunnossaan. ZywOo saa kaivattuja lepopäiviä ennen pudotuspelien alkua ja Vitality kääntää taatusti jokaisen kiven, jotta sen supertähti olisi parhaassa mahdollisessa pelikunnossa.

ZyWoo on ollut majoreiden aikana kipeänä. (Kuva: PGL)

Cloud9 on puolestaan ollut tasaisen varma koko turnauksen. Se lähtee  haastajana otteluun Vitalitya vastaan, mutta Vitalityn viimeaikaiset ongelmat ja ZywOon sairastelu ovat tasoittaneet asetelmia.

Cloud9:n puolella onnistujia on ollut rutkasti turnauksessa. Opening Stagella joukkueen paras pelaaja oli kokenut Abay “H0bbit” Khassenov. Elimination Stagella puolestaan Sergey “AxiLe” Rykhtorov.

Kun päälle lyödään vielä takuuvarmojen luottoratsujen Denis “eletroNic” Sharipovin ja Ilya “Perfecto” Zalutskiyn loistavat otteet Kööpenhaminassa, on Cloud9 joukkue, joka on pelottava vastustaja pudotuspeleissä.

Myöskään joukkueen taktista neroa, IGL:nä toimivaa Kirill “boombl4” Mikhailovia ei sovi unohtaa. Kapteeni on esiintynyt myös kiitettävästi AWP-tarkkuuskiväärin varressa.

Huolimatta tästä, AWP-pelaajan puuttuminen saattaa kostautua Cloud9:lle turnauksen tärkeimmissä otteluissa.

Joukkueiden karttaosaaminen on hyvin tasapäinen. Karttaveto ei tarjoa selkeää etua kummallekaan joukkueelle, joten päivän kunto ratkaisee paljon.

Arvio: Vitality ei ole vakuuttanut, mutta sen potentiaali on valtava. Sillä on kuitenkin niskassaan myös valtavat menestymispaineet.

Dan “apeX” Madesclairella on kuitenkin kokeneita pelaajia ympärillään, jotka tuntevat ja tietävät nämä paineet. Cloud9 tulee kuitenkin taatusti painostamaan hieman kokemattomampia William “mezii” Merrimania ja Shahar “flameZ” Shushania, joilla ei löydy kokemusta major-turnauksen yleisövaiheen isoista otteluista.

Cloud9:n joukkue on puolestaan tasaisen kokenut. Ainoa joukkueesta, jolla ei löydy major-mestaruutta on Ax1le. Cloud9:lla on tässä loistavat mahdollisuudet edetä välieriin, varsinkin jos ZywOo ei ole parhaimmassa terässään.

Toisaalta jos ZywOon on täydessä pelikunnossa, on Vitality todella vaikea lyötävä.

Silti Cloud9 jatkoon.

Spirit-FaZe Clan

Spiritin matka pudotuspeleihin:

 • Cloud9 13-7 voitto (Elimination Stage)
 • Imperial 13-2 voitto (Elimination Stage)
 • Natus Vincere 2-1 voitto (Elimination Stage)

FaZe Clanin matka pudotuspeleihin:

 • Heroic 10-13 tappio (Elimination Stage)
 • FURIA 13-7 voitto (Elimination Stage)
 • Eternal Fire 1-13 tappio (Elimination Stage)
 • Imperial 2-1 voitto (Elimination Stage)
 • Complexity 2-0 voitto (Elimination Stage)

Kaksi turnauksen suurinta voittajasuosikkia kohtaavat toisensa jo pudotuspelien avauskierroksella. Todella herkullinen ottelu, johon Spirit lähtee varsin selvänä ennakkosuosikkina vaikkakin FaZe Clan on yhä rankingin ykkösjoukkue.

Spirit oli vakuuttava Elimination Stage -vaiheessa. Se eteni MOUZ:n tapaan pudotuspeleihin suoraan kolmella voitolla. Sen ykköstähdet Danil “donk” Kryshkovets ja Dmitry “sh1ro” Sokolov olivat molemmat omia vakuuttavia itsejään kaikissa kolmessa ottelussa.

Myös kirkkaimman valokeilan ulkopuolella loistavat tähdet Myroslav “zont1x Plakhotia ja Boris “magixx” Vorobiev olivat takuuvarmoja. Unohtamatta joukkueen aivoja, kokenutta pelinsisäistäjohtajaa Leonid “chopper” Vishnyakovia.

Spiritin lähtötilanne kohti pudotuspelejä ei voisi olla juurikaan parempi. Se on jatkanut major-turnauksessa siitä mihin se jäi IEM Katowicen ja BLAST Premier Spring Showdown -turnauksissa.

Tähän, kun laitetaan vielä päälle joukkueen poskettoman vahva karttaosaaminen, niin on selvää, että Spirit on tällä hetkellä turnauksen kuumin voittajasuosikki.

Se pelaa kaikkia muita karttoja paitsi Infernoa. Sen voittoprosentti on jokaisessa sen pelaamassa kartassa yli 60% viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Tämä tarjoaa sille loistavat lähtökohdat karttavetoon mitä tahansa joukkuetta vastaan.

Onnistuuko Faze Clan pitämään Donkin aisoissa? (Kuva: PGL)

FaZe Clanin matka Elimination Stagella oli vähintäänkin töyssyinen. Se ajautui BO1-otteluiden jälkeen 1-2 saldolle pelaamaan turnauksessa säilymisestään ja oli kaikkea muuta kuin varmaa, nähtäisiinkö rankingin ykkösjoukkuetta laisinkaan pudotuspeleissä.

Se osoitti kuitenkin kokeneena joukkueena loistavaa paineensietokykyä ja venymistä tiukassa paikassa. Joukkueen otteet eivät olleet vakuuttavia, mutta tukalasta tilanteesta nousu on varmasti ollut oiva lääke nostattamaan joukkuehenkeä ja uskoa omaan tekemiseen myös vaikeuksien keskellä.

Tanskalainen Finn “karrigan” Andersen pitää huolen siitä, että Royal Arenan pääosin tanskalainen yleisö on taatusti hänen joukkueensa takana pudotuspeleissä. FaZe Clan saakin pientä kotietua otteluunsa Spiritia vastaan.

Myöskään FaZe Clanin yksilöt eivät vakuuttaneet Elimination Stagella. Virolaistähti Robin “ropz” Kool on vaellellut paikoittain varjojen mailla.

Ropzin ohella kokeneelta Håvard “rain” Nygaardilta on lupa odottaa parempia suorituksia, kun joukkue lähtee taistelemaan pudotuspeleihin. Norjalainen on parhaimmillaan todella tärkeä voimavara omalle joukkueelleen. 29-vuotias pelimies ei ollut parhaassa iskussaan vielä joukkueensa ensimmäisissä otteluissa.

David “Frozen” Cernansky ja FaZe Clanin paras pelaaja lohkovaiheessa ollut Helvijs “broky” Saukants ovat kuitenkin ottaneet isompaa roolia ja kannatelleet joukkuetta vaikeilla hetkillä.

FaZe Clanin karttaosaaminen on myös vahvaa, mutta ei kuitenkaan Spiritin veroista. Se pelaa kaikkia muita karttoja paitsi Vertigoa, mutta Overpass ja Anubis ovat aiheuttaneet sille viime aikoina harmaita hiuksia.

Ottelusta on lupa odottaa todella laadukasta ja tiukkaa taistelua. Spiritin IGL Chopper on vienyt joukkueiden kahdessa aikaisemmassa kohtaamisessa virkaveljeään Karrigania kuin pässiä narussa.

Spirit on voittanut joukkueiden välisistä kohtaamisista tämän kalenterivuoden puolella kaksi kolmesta. IEM Katowicen turnauksessa joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti, finaalissa ja lohkovaiheessa. Noista kohtaamisista karttavoitot menivät Spiritille tylysti 5-0.

Onkin mielenkiintoista nähdä millaisia keinoja kokenut Karrigan on nyt keksinyt Spiritin ja erityisesti sen ykköstykin Donkin varalle.

Arvio:

Spirit on iso ennakkosuosikki. Mielestäni ei kuitenkaan niin iso, mitä vedonlyöntimarkkina antaa tällä hetkellä ymmärtää.

FaZe Clanilla on kuitenkin valtava vuori kiivettävänään, eikä sen nykyvire lupaile hyvää ajatellen tätä super-ottelua.

Spiritin kaataminen on äärimmäisen vaikeaa, mutta jos joku siihen pystyy, niin kokenut FaZe Clan. Aika ja paikka ovat kuitenkin väärät. Spirit jatkoon.

Eternal Fire-Natus Vincere

Eternal Firen tie pudotuspeleihin:

 • TheMongolz 13-6 voitto (Opening Stage)
 • paiN Gaming 13-2 voitto (Opening Stage)
 • Heroic 0-2 tappio (Opening Stage)
 • GamerLegion 2-1 voitto (Opening Stage)
 • Vitality 13-10 voitto (Elimination Stage)
 • MOUZ 11-13 tappio (Elimination Stage)
 • FaZe Clan 13-1 voitto (Elimination Stage)
 • Virtus.pro 2-1 voitto (Elimination Stage)

Natus Vinceren tie pudotuspeleihin:

 • TheMongolz 13-10 voitto (Elimination Stage)
 • G2 13-11 voitto (Elimination Stage)
 • Spirit 1-2 tappio (Elimination Stage)
 • Cloud9 1-2 tappio (Elimination Stage)
 • paiN Gaming 2-0 voitto (Elimination Stage)

Kööpenhaminan major-turnauksessa ihastuttanut turkkilaisjoukkue Eternal Fire lähtee pudotuspeleihin itseluottamusta täynnä. Se on jälleen todistanut olevansa erinomainen joukkue, joka nojaa vahvaan  joukkuepelaamiseen sekä yhteishenkeen.

Sen riveistä ei löydy pelin kirkkaimpia tähtiä, mutta joukkue pelaa järjettömän hyvin yhteen ja reagoi muuttuviin tilanteisiin todella nopeasti.

Toki joukkueen ykköstykki Ismailcan “XANTARES” Dörtkardes on pelaaja, joka kestää vertailun muiden maailman kärkikastiin. XANTARES onkin kantanut tässäkin turnauksessa päävastuun tuloksenteosta servun puolella.

Nuori Ali “Wicadia” Haydar Yalcin on nouseva tähti, joka on antanut loistavaa tulitukea kokeneelle XANTARES:lle. Nuorukainen on todistanut olevansa kovan luokan pelimies, jolla on lukuisia valoisia pelivuosia vielä edessään.

33-vuotias IGL Engin “MAJ3R” Küpeli on kunnostautunut myös tuloksenteossa, erityisesti Elimination Stage -vaiheessa. Joukkueesta löytyy siis tarvittava määrä tulivoimaa. Ensimmäistä major-turnaustaan pelaava “veteraani” paukutteli turnauksen toiseen vaiheeseen kuuden kartan otannalla 1.20 ratingin.

Buğra “calyx” Arkın on luotettava pelaaja, joka ei loista tappotilastojen kärkisijoilla, mutta hoitaa oman roolinsa pyyteettömästi. Joukkueen AWP-pelaaja Özgür “woxic” Ekerilta on kuitenkin lupa odottaa parempaa. MOUZ:ssa itsensä tunnetuksi tehnyt Woxic on parhaimmillaan loistava, mutta uralleen uutta nostetta Eternal Fireen hakemaan tullut AWP-pelaaja etsii yhä tasaisuuttaan.

Eternal Firella on myös huippujoukkueiden tapaan todella vahva karttaosaaminen. Ainoa kartta, jota turkkilaisjoukkue ei pelaa, on Ancient.

iM:ltä tarvitaan pudotuspeleissä varmempia otteita. (Kuva: PGL)

Natus Vinceren turnaus ei ole ollut yhtä vakuuttava kuin vastustajallaan. Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue aloitti Elimination Stage -vaiheen vahvasti ja pääsi hakemaan pudotuspelipaikkaa heti toisen vaiheen toisena pelipäivänä.

Ensin Spirit oli kuitenkin liian iso pala purtavaksi NaVi:lle ja seuraavana päivänä saman tuloksen tuotti kohtaaminen Cloud9:n kanssa. NaVin otteet otteluiden sisällä ailahtelevat suuresti. Välillä joukkueen peli toimii kuin unelma, mutta välillä peli murenee todella pahasti.

Yksilötasolta tulevat virheet romuttavat joukkueen pelitavan liian usein. Esimerkkinä supertaitava Mihai “iM” Ivan, joka tekee välillä käsittämättömän näköisiä ratkaisuja, jotka vahingoittavat koko joukkueen peliä.

Aleksib:llä on siis taatusti riittänyt hommia joukkueensa pelin hiomisessa kuntoon ennen pudotuspelien alkua.

NaVin joukkueesta isoimman tulosvastuun servulla ovat kantaneet hyvää turnausta pelaavat Justinas “jL” Lekavicius ja nuori AWP-pelaaja Ihor “w0nderful” Zhdanov.

Kertaalleen major-voittoa jo urallaan juhlimaan päässyt Valeriy “b1t” Vakhovskiy on ailahdellut major-turnauksessa ja hänen vahvoja sekä varmoja otteitaan NaVi kaipaisi kovasti.

NaVin karttaosaaminen on myös tasokasta. Sillä on kaksi karttaa joihin se voi luottaa melkeinpä täysin. Mirage ja Nuke ovat karttoja, joissa se on taatusti valmis kohtaamaan kenet tahansa. Myös Anubis on vahva kartta NaVille. Vertigoa NaVi ei pelaa laisinkaan.

Vahvan joukkuepelin nimeen vannova Aleksib on saanut NaVin kuosiin, jossa se voi voittaa ketä tahansa vastaan kartan. Viimeinen silaus kuitenkin puuttuu. Kunhan suomalainen pelinsisäisenjohtajan tontilla operoiva nero saa vielä sen puuttuvan palasen loksahtamaan kohdilleen on NaVi todella vaikea voitettava kaikille.

Arvio:

Ennakkoon supertasainen ottelu. Jopa vedonlyöntimarkkinalla on ollut vaikeuksia löytää otteluun ennakkosuosikkia. Vaakakupit ovat kuitenkin kääntyneet hitusen NaVin suuntaan.

Eternal Fire on onnistunut saavuttamaan viimeaikaisilla onnistumisillaan jopa infernaalisen itseluottamuksen ja mielentilan. Se on tehnyt jo historiaa yltämällä major-turnauksen pudotuspeleihin ensimmäisenä turkkilaisjoukkueena ja nyt se janoaa vielä lisää.

Molemmissa leireissä ollaan varmasti tyytyväisiä avauskierroksen vastustajaan, sillä kovempikin joukkue olisi voinut tulla vastaan.

Kolmen kartan vääntö. Sanotaan, että Eternal Fire jatkoon tasaisempana joukkueena. Nyt jos koskaan toivon olevani väärässä.

MOUZ-G2

MOUZ:n tie pudotuspeleihin:

 • ECSTATIC 13-11 voitto (Elimination Stage)
 • Eternal Fire 13-11 voitto (Elimination Stage)
 • Complexity 2-0 voitto (Elimination Stage)

G2:n tie pudotuspeleihin:

 • FURIA 13-3 voitto (Elimination Stage)
 • Natus Vincere 11-13 tappio (Elimination Stage)
 • Cloud9 9-13 tappio (Elimination Stage)
 • ECSTATIC 2-1 voitto (Elimination Stage)
 • Virtus.pro 2-1 voitto (Elimination Stage)

Nuori ja nälkäinen MOUZ kohtaa pudotuspeliavauksessaan yhtä nälkäisen, mutta huomattavasti vanhemman ja kokeneemman G2:n.

Jimi “Jimpphat” Salon edustama MOUZ selvitti Elimination Stage -vaiheen helposti suoraan  kolmella voitolla ja mikä parasta, nuori suomalainen oli turnauksen kakkosvaiheen paras pelaaja 1.50 ratingillaan.

Heti Jimpphatin takaa löytyi toinen MOUZ-pelaaja Dorian “xertioN” Berman, joka oli myös häikäisevä Elimination Stagella 1.45 ratingillaan.

Ludvig “Brollan” Brolin on lisäksi löytänyt kauan kadoksissa olleen vireensä ja ruotsalainen on ollut erinomainen liityttyään MOUZ:n vahvuuten.

Yhtälöön lisätään vielä taitava AWP-pelaaja Adam “torszi” Torzsás ja yksi pelin isoimmista IGL-lupauksista Kamil “siuhy” Szkaradek.

Tuli- ja ratkaisuvoimaa joukkueesta löytyy yllin kyllin. Se on nähty jo useaan otteeseen. Nuori joukkue pelaa erinomaista CS:ää ja joukkueen koheesio on loistavalla tasolla.

Kyseessä on kuitenkin todella nuori joukkue. MOUZ:n keski-ikä on ainoastaan 20.5 vuotta, kun G2:lla se on 26 vuotta.

Isoin kysymys MOUZ:n kohdalla onkin kuinka joukkue kestää valtavat paineet täpötäydellä Royal Arenalla?

Organisaatiolta nähtiin mahtavaa reagointia major-turnauksen alla, kun valmennustiimiin lisättiin nelinkertainen major-voittaja Andreas “Xyp9x” Højsleth. Astralis-legenda pystyy taatusti auttamaan nuorta joukkuetta valmistautumisessa areenavaiheen otteluihin ja lisäksi paineiden käsittelyssä.

Joka tapauksessa MOUZ joutuu vasta nyt pudotuspelivaiheessa ensimmäistä kertaa todelliseen testiin.

MOUZ juhli pudotuspelipaikkaa Elimination Stagella. (Kuva: PGL)

G2:n joukkue on sen sijaan todella kokenut. Nemanja “nexa” Isakovic, Nikola “NiKo” Kovac ja Nemanja “hunter-” Kovac ovat kaikki pyörineet huippuskenessä jo melkein vuosikymmenen ajan.

Lisäksi Rasmus “HooXi” Nielsen on myös kokenut pelaaja, vaikkakin tanskalaisen IGL:n kohdalla ovet aivan terävimpään kärkeen avautuivat vasta myöhemmällä iällä.

Joukkueen kuopus 18-vuotias Ilya “m0nesy” Osipov on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt nähdä ja kokea paljon. Kylmähermoinen AWP-taituri on todistanut pystyvänsä venymään myös tiukoissa paikoissa ja isoimmilla areenoilla. Ylivoimaisesti joukkueensa tärkein pelaaja.

G2 oli kuitenkin vaikeuksissa Elimination Stagella. Olisi ollut hyvinkin mahdollista, että joukkuetta ei olisi nähty edes pudotuspeleissä. Mikäli Virtus.pro:n kapteenin Dzhami “Jame” Alin tietokone ei olisi kyykännyt kriittisellä hetkellä saattaisi G2:n katsella pudotuspelit katsomon puolelta.

G2:n on pitkälti myös kiittäminen 18-vuotiasta M0nesya siitä, että se on pudotuspeleissä. Nuorukainen on paikoitellen kantanut joukkuettaan täysin yksin tärkeisiin karttavoittoihin.

Serkukset NiKo ja Hunter- ovat olleet vielä kaukana parhaastaan Kööpenhaminassa, mikä on hälyttävää G2:n kannalta. G2 kaipaa kipeästi molempien tähtipelaajiensa panosta.

Tähän yhtälöön, kun lisätään HooXin ailahtelevat otteet, ei G2:n tilanne näytä kovinkaan valoisalta. Tanskalainen IGL on taatusti nero – koska muutenhan hänet olisi potkittu pois jo ajat sitten – mutta tuloksentekorintamalla HooXi tuo hyvin vähän joukkueensa peliin.

IGL:n tontti on vaikea rasti, mutta huippujoukkueissa IGL:n pitää pystyä tuomaan pöytään myös impactia tappojen muodossa.

Arvio:

Todella tasainen ottelu.

MOUZ on paremmassa vireessä ja lisäksi sen peli on paremmin uomissaan. Kokemus painaa kuitenkin vaakakuppia G2:n suuntaan. Samoin kuin M0nesyn huippuvire. AWP-taituri pystyy parhaimmillaan ottamaan koko G2:n joukkueen reppuselkäänsä ja kantamaan sen maaliviivan ylitse.

Joka tapauksessa MOUZ:n peli on ollut paremmassa kunnossa kuin G2:n. Myös nuoren MOUZ:n yksilöt ovat onnistuneet paremmin kuin G2:n yksilöt.

MOUZ jatkoon.

Arvio pudotuspelien lopputuloksesta

Puolivälierät:

Cloud9-Vitality
Spirit-FaZe Clan

Eternal Fire-Natus Vincere
MOUZ-G2

Välierät:

Cloud9-Spirit
Eternal Fire-MOUZ

Finaali:

Spirit-MOUZ

Kuva: PGL