SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Kato peiliin!” – Counter-Strike-tähti iski takaisin joukkueensa arvostelijalle
  • PJ

“Kato peiliin!” – Counter-Strike-tähti iski takaisin joukkueensa arvostelijalle

julkaistu: 25.02.2020 11:00

Rivalry julkaisi viime viikon tiistaina Youtube-kanavallaan videon, jossa haastateltavana oli pohjois-amerikkalaisessa Team Envyn CS:GO-joukkueessa pelaava Noah “Nifty” Franci. 23-vuotiaalta yhdysvaltalaiselta kysyttiin videolla mitkä eri CS:GO:hon liittyvät asiat ovat tämän mielestä yli- tai ala-arvostettuja.

Video haastattelusta alla (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä):

Kohdassa 0:30 Francis kertoo hetken pohdinnan jälkeen pitävänsä pohjois-amerikkalaista Team Liquidia yliarvostettuna. Francis perustelee valintaansa sanomalla Liquidin olevan hyvä joukkue silloin, kun he haluavat sitä. Heillä on Francisin mukaan omia joukkueen ulkopuolisia ongelmia, jotka ratkeaisivat näiden jättäessä egot sen ulkopuolelle.

Francis kuitenkin lisää loppuun, että tämän hetkisellä Liquidin CS:GO-kokoonpanolla on selvä mahdollisuus nousta kaikkien aikojen parhaaksi Pohjois-Amerikan CS-kokoonpanoksi. Tämä ei silti lohduttanut Liquidissa pelaavaa Jacky “Stewie2K” Yipiä.

22-vuotias Yip on pelannut Liquidissa vuoden 2018 lopusta lähtien ja ollut yksi joukkueen avainpelaajista Liquidin noustessa CS-maailman kärkeen. Yip ei arvostanut tapaa, jolla Francis puhui hänen joukkueestaan ja teki sen selväksi kirjoittamassaan twiitissä, jonka lopussa tämä käski Francista “katsomaan peiliin”.

Peili-kommentilla Yip viittaa mitä ilmeisimmin tammikuun tapahtumiin, jolloin Envy penkitti Jacob “FugLy” Medinan. Medina avautui penkityksen jälkeen twitterissä Envyn sisäisistä ongelmista ja siitä, että Francis olisi hänen mukaansa potkinut erään pelaajan ulos joukkueesta saadessaan selville, että koko muu joukkue olisi halunnut hänestä eroon.

Liquid on kirjoitushetkellä HLTV:n maailman ranking -listan sijalla kolme ja Team Envyn vastikään uudelleen koottu kokoonpano sijalla 55.

Lähde: Dexerto Kuva: Team Liquid