SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Katso video: s1mple antoi mitalinsa fanille
  • Saara
    R

Katso video: s1mple antoi mitalinsa fanille

julkaistu: 20.07.2022 20:56

Advertisement

Natus Vincere sijoittui toiseksi FaZen napattua IEM Cologne -voiton “Counter-Striken katedraalissa”. Viiden kartan mittaista jännitysnäytelmää seurasi parhaimmillaan 1,25 miljoonan katsojan joukko, kertoo Esports Charts -sivusto.

Intelin e-urheilumarkkinointipäällikkö George Wool jakoi hopeamitalin myös Oleksandr “s1mple” Kostylieville, joka kuitenkin riisui sen ja hetken harkittuaan nakkasi sen yleisöön eturivissä koppia odottavalle fanille.

Vaikka HLTV.orgin haastattelussa siihen suuntaan ounasteltiin, CS-legendan mukaan tempaus ei ollut mikään turhautumisen kirvoittama itkupotkuraivari.

“Minä vain matkustan koko ajan laukkuineni, eikä isolle DHL MVP-mitalille ole tilaa”, ukrainalaispelaaja selitti.

“Liian monta mitalia laukussa.”

Kölnin finaalin tappio loitontaa hieman s1mplen tavoitetta estää FaZea voittamasta Intel Grand Slam -palkintoa, josta kilpaileva tiimi on vain yhden turnausvoiton päässä. Aiemmin miljoonan dollarin palkinnon ovat lunastaneet Astralis, Team Liquid ja NAVI itse. FaZella on nyt oikein hyvät mahdollisuudet tulla joukon neljänneksi lokakuun alussa ESL Pro Leaguen 16. kaudella.

NAVI:n pelaajat nauttivat nyt lyhyestä kesälomasta kunnes uusi mitalinmetsästys alkaa 19. elokuuta BLAST Premier Fall Groupsin merkeissä.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Helena Kristiansson / ESL Gaming