SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Katso OG:n pudotuspelit CS:GO-miljoonaliigassa Pelaajatcomin kanavalta
  • Kaapo
    Martinmäki

Katso OG:n pudotuspelit CS:GO-miljoonaliigassa Pelaajatcomin kanavalta

julkaistu: 30.11.2020 12:30

Miljoonapotin omaava Counter-Strike: Global Offensive -pelin huippuliiga Flashpoint 2 huipentuu tällä viikolla. Mukana on vielä kahdeksan joukkuetta, joista yksi on Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG.

Pudotuspeleissä joukkue putoaa kahden tappion jälkeen. OG:n lisäksi jäljellä ovat vielä MAD Lions, Virtus Pro, BIG, ENVY, fnatic, Dignitas ja MIBR.

Kaikki joukkueet ovat varmistaneet jo 15 000 dollarin rahastuksen. Liigan finaali pelataan sunnuntaina 6. joulukuuta. Voittajalle on luvassa hulppeat 500 000 dollaria, kun kakkonen joutuu tyytymään puolikkaaseen tästä.

Pudotuspelit alkavat maanantaina kahdella ottelulla. Ensimmäisessä ottelussa tanskalainen MAD Lions saa vastaansa IVY-maiden Virtus Pron. Toisessa ottelussa saksalainen BIG kohtaa Euroopan lippua kantavan Envyn.

Tiistain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat ruotsalaiset fnatic ja Dignitas. Tiistai-ilta huipentuu OG:n kohdatessa brasilialaisen MIBR:in.

OG:n ja MIBR:in välisen ottelun on määrä alkaa tiistaina 1. joulukuuta kello 19:00. Näet sen pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Ottelun selostavat Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Kristo “r0tta” Lindfors.

Kuva: OG