SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jame
  • Perttu
    Leinonen

Karmeaa epäonnea kokenut Virtus.pro:n Jame tyynenä putoamisesta huolimatta – “Se on osa peliä”

julkaistu: 25.03.2024 12:33

Sunnuntaina Counter-Strike 2:n major-turnauksesta eilen pudonnut Virtus.pro ja joukkueen kapteeni Dzhami “Jame” Ali kohtasivat ratkaisuottelussaan karmeaa epäonnea. Kokenut AWP-pelaaja esiintyi kuitenkin ottelun jälkeisessä haastattelussa selkäsuorassa, eikä halunnut paeta tappiota teknisten ongelmien taakse.

Virtus.pro hävisi pudotuspelipaikan ratkaisseen ottelunsa eilen G2:lle 2-1. Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin toisena karttana pelatussa Infernossa, kun AWP-pelaaja Jamen tietokone kaatui pahimmalla mahdollisella hetkellä 11-11 tilanteessa.

Virtus.pro oli voittanut ottelun avauskartan ja ilman Jamen tietokoneen kaatumista se olisi hyvinkin saattanut viedä myös toisen kartan nimiinsä. Pudotuspelipaikka lipsui Virtus.pro:n sormien välistä todella epäonnisesti.

CS-yhteisöä puhuttaneen tilanteen voit katsoa alla olevalta videolta tai tästä.

Kokenut 25-vuotias kertaalleen jo major-turnauksen voittoa juhlimaan päässyt Jame antoi myös HLTV:lle haastattelun ottelun jälkeen.

“Majoreilta putoaminen on aina iso pettymys ja kivuliasta. Mutta juuri nyt tällä hetkellä en tunne oikein mitään, koska tämä on vaihe yksi, kun olet murtunut etkä silti ymmärrä oikein mitä tapahtui. Se pahenee tästä varmasti, mutta meillä ei ole aikaa jäädä surkuttelemaan. Meillä on tulossa uusia turnauksia pian ja tämä on mahdollisuus näyttää mistä meidät on tehty.”

Haastattelussa paneuduttiin vielä koko ottelun kannalta liian suurta roolia näytelleeseen Jamen tietokoneen kaatumiseen.

“Se on osa peliä. Harmi, että tätä tapahtuu meille liian usein. Jotain samankaltaista tapahtui jo ottelussamme Spiritia vastaan. Muistini mukaan tämä on tapahtunut monta kertaa. Joten, kun sinulla on vielä yksi kartta edessäsi, sinun ei pitäisi antaa periksi tunteillesi ja syyttä peliä tai PGL:ää, tai alkaa riidellä. Se on vain energian tuhlausta. Meidän piti vain hyväksyä se sellaisenaan ja jatkaa eteenpäin.”

“Myös Petr “fame” Bolyshevin kone kaatui kerran ja  Nikolay “mir” Bityukov kohtasi hyvin voimakkaita “pelin jäätymisiä”. Kaikki tämä tapahtui Infernossa. Tällä kaikella on tietysti iso vaikutus. Olen järkyttynyt, ei siksi, että olisimme hävinneet bugien takia, vaan siksi, että emme ole tarpeeksi vahva joukkue jos nämä pienet asiat ratkaisevat. Tämä on vain yksi todiste siitä, että meidän pitää harjoitella kovemmin ja enemmän, että edes tämmöiset asiat eivät voi vaikuttaa peliimme.”

Turnauksen järjestäjä PGL on saanut runsaasti rapaa niskaansa ottelun tapahtumien johdosta CS-yhteisöltä sosiaalisen median kanavissa.

Kuva: PGL Lähde: HLTV