SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Juu känt miss this! – CS:GO-titaanien taisto rallienglanniksi klo 19:30 alkaen
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Juu känt miss this! – CS:GO-titaanien taisto rallienglanniksi klo 19:30 alkaen

julkaistu: 06.09.2019 16:30

Berliinin Major-turnauksen ensimmäisen pudotuspelikierroksen viimeisessä ottelussa kohtaavat kaksi suurta CS:GO-nimeä, Team Liquid ja Astralis. Ottelu alkaa noin 19:30 ja Pelaajat.com lähettää ottelun suorana myllyenglanniksi omalla Twitch-kanavallaan.

Tanskalainen Astralis on rankattu tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaaksi joukkueeksi samalla, kun pohjois-amerikkalainen Team Liquid heiluu tilastojen kärjessä. Kumpikin joukkue lähti Major-turnaukseen ehdottomina ennakkosuosikkeina, mutta kummankaan pudotuspelipaikka ei tullut helponnäköisesti.

Astralikselle pedattiin paikka pudotuspeleistä

Astralis pääsi turnauksen viime legenda-vaiheessa helpolla. Se sai ensimmäisenä vastaansa selvästi heikommat joukkueet kaataessaan venäläisen DreamEatersin sekä ranskalaisen G2:sen. Vaikka ranskalaiset näyttivätkin turnauksessa parastaan, eivät he pärjänneet tanskan ykkösnimelle.

Kolmantena vastuksena Astralis kohtasi bo3-ottelussa pohjois-amerikkalaisen NRGn. NRG on jo pitkään pelannut nousujohteisesti ja tällä kertaa sen vire oli aivan omalla tasollaan. Astralis kärsi karvaan 2-0 tappion ja onnistui vanhassa kotikartassaan, Nukessa, keräämään ainoastaan neljä kierrosvoittoa ennen kuin NRG sinetöi toisen karttavoiton ylivoimaisesti itselleen 16-4.

Seuraavaksi tanskalaisia vastaan asettui Otto “ottoNd” Sihvon tähdittämä CR4ZY. Ottelun kaksi ensimmäistä karttaa olivat äärimmäisen tiukkoja, mutta viimeisessä Vertigo-kartassa tanskalaiset näyttivät parastaan. Astralis voitto CR4ZYn 2-1 ja eteni pudotuspeleihin otteluvoitoin 3-1.

Liquid ei parhaassa vireessä

Maailman ykkönen, Team Liquid, oli vaarassa tippua jo turnauksen edellisessä vaiheessa. Vaikka se aloitti vahvasti päihittäessään CR4ZYn ensimmäisessä ottelussaan 16-9, hävisi se tämän jälkeen muun muassa kazakstanialaiselle AVANGARille ja Astraliksen tavoin myös NRG:lle bo1-otteluissa.

Liquid paransi otettaan viimeisiin kahteen bo3-otteluun. Tällöin edestä kaatuivat 2-0 lukemin tanskalainen North sekä suomalaisen Miikka “suNny” Kempin entinen kotijoukkue Mousesports. Näin Liquid ansaitsi pudotuspelipaikan 3-2 tuloksella.

Seuraa titaanien taistoa “myllyenglanniksi”

Liquid on voittanut kaksi joukkueiden aiempaa kohtaamista. Viimeisin kohtaaminen tapahtui kesäkuussa ESL Pro -liigan yhdeksännen kauden finaaliturnauksessa, jolloin Astralis kaatui luvuin 2-1. Tästä kohtaamisesta on kuitenkin jo aikaa, joten on mahdotonta ennustaa, kumpi joukkue vie tänään pidemmän korren.

Tule mukaan seuraamaan titaanien taistoa Pelaajatcomin kanssa klo 19:30 alkaen. Lähetys on käynnissä tälläkin hetkellä, kun NRG ja Natus Vincere taistelevat kumpikin turnauksen semifinaalipaikasta.

Voit seurata Major-otteluita Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Lähetys tehdään jo viraaliksi hitiksi muodostuneella rallienglannilla. Äänessä kuullaan Markus “Makkaralihis” Saarikangasta sekä Erno “Balzu” Sjöblomia.

Lähde: HLTV Kuva: HLTV