SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Juho “Juhob” Lampinen liittyy Helsinki REDSin CS:GO-joukkueeseen
  • PJ

Juho “Juhob” Lampinen liittyy Helsinki REDSin CS:GO-joukkueeseen

julkaistu: 29.09.2019 12:16

Helsinki REDSin CS:GO-joukkueen kokoonpanoon tehtiin tänään muutos. Jatkossa Kristo “r0tta” Lindforsin tulee korvaamaan Juho “juhob” Lampinen.

Juho on pitkän luokan CS:GO-pelaaja, joka on niittänyt urallaan myös kansainvälistä menestystä. 24-vuotias rifler-pelaaja on edustanut urallaan monia eri joukkueita kuten esimerkiksi ENCEäTeam ROCCATIa, iGame.comia ja HAVU Gamingia.

REDSin GM Christer Kasurinen kertoo hREDsin CS-joukkueen loppuvuoden sisältävän vielä paljon tärkeitä otteluita. Hän uskoo kokoonpanomuutoksen vievän asioita tarvittavalla tavalla eteenpäin:

“Lisäämällä Juhob:n kokoonpanoomme vahvistamme kykyämme voittaa otteluita. Joukkueemme edistys on viimeaikoina pysähtynyt, jonka vuoksi haluamme ottaa askeleita uusien tavoitteiden saavuttamiseen kokoonpanomuutoksen myötä”, Kasurinen kertoo.

“Olen tuntenut Juhon jo jonkin aikaa ja hänen kanssa työskentely on aina ollut mielekästä. Hän tuo kokeneen pelaajan näkökulmaa pelaamiseemme ja tämän lisäksi auttaa varmasti nuorempia pelaajiamme kehittymään”, joukkueen valmentaja Toni Luhtapuro sanoo.

Helsinki REDsin uusi CS:GO-kokoonpano on seuraava:

Verneri “bona” Junkala
Eetu “edi” Astikainen
Jarkko “spargo” Rahja
Pasi “vormisto” Koskinen
Juho “juhob” Lampinen

Helsinki REDS on jääkiekkoseura HIFK:n e-urheilujaosto. HREDsillä on CS:GO:n lisäksi joukkueita Hearthstonessa, Tekken 7:ssä ja Fortnitessä.

Lähde ja kuva: Helsinki REDS