SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Joukkueet vetäytyivät yhtäkkiä CS:GO-turnauksesta – Palkintopotti pieneni merkittävästi
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Joukkueet vetäytyivät yhtäkkiä CS:GO-turnauksesta – Palkintopotti pieneni merkittävästi

julkaistu: 02.12.2019 16:53

QI Leaguen järjestämän Qi Banja Luka CS:GO-turnauksen organisoiminen ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Turnaukseen piti alun perin osallistua kahdeksan joukkuetta, mutta nyt määrä on tiputettu vain neljään. Samalla myös palkintopotin suuruus pieneni merkittävästi.

Turnaus järjestetään 14.-15. joulukuuta Banja Lukassa, Bosnia ja Hertsegovinassa. Palkintopotin suuruus on tiputettu 115 000 dollarista nyt 35 000 dollariin, koska monet joukkueet päättivät yhtäkkiä jättääkin turnauksen välistä.

Syy sille, että joukkueet eivät osallistukaan Qi Banja Luka -turnaukseen, löytyy kisakalenterista. Samoihin aikoihin järjestetään ainakin cs_summit 5 sekä DreamHack Open Sevilla -turnaukset.

“Päätimme tehdä päätöksen palkintopotin pienentämisestä sen jälkeen, kun pari TOP30-joukkuetta ilmoittivat hyväksyneensä kutsun toiseen turnaukseen, joka järjestetään samaan aikaan meidän turnauksemme kanssa”, QI League ilmoitti tiedotteessaan.

Qi Banja Luka -turnauksessa tullaan näkemään muutosten myötä nyt siis enää vain neljä joukkuetta, jotka ovat puolalainen ARCY (ent. Aristocracy), serbialainen ex-BLUEJAYS, venäläinen pro100 ja brasilialainen Sharks. Turnauksen voittanut joukkue tulee kuittaamaan itselleen 30 000 dollaria ja toiseksi tullut joukkue 5 000 dollaria.

Lähde: HLTV Kuva:  Adela Sznajder / Dreamhack