SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimpphatin joukkuekaveri naureskeli: “isoilla rankeilla kaikki huijaavat”
  • Perttu
    Leinonen

Jimpphatin joukkuekaveri naureskeli: “isoilla rankeilla kaikki huijaavat”

julkaistu: 27.06.2024 13:06

HLTV:n Counter-Strike 2 -rankingin ykköspaikalle nousi toukokuussa Jimi “Jimpphat” Salon edustama MOUZ. Historiallisen saavutuksen tehneen MOUZ:n pelaaja Adam “torszi” Torzsas vieraili hiljattain HLTV:n Confirmed-ohjelman haastattelussa.

Viime vuoden syyskuussa julkaistun Counter-Strike -pelisarjan uusin versio Counter-Strike 2 on löytänyt tasapainonsa pikku hiljaa. Valven kehittämän pelin oma kilpailullinen pelimuoto on kuitenkin pahasti rikki vaikka pelin julkaisusta tulee muutaman kuukauden päästä kuluneeksi jo vuosi.

Valven huijauksenesto-ohjelma on asia, joka on naurattanut ja tuskastuttanut CS-yhteisöä sen surkuhupaisella huonoudellaan. Premier-pelimuoto on täysin huijareiden vallassa.

Unkarilainen Torszi kertoikin oman kokemuksensa Premier-pelimuodosta HLTV:n haastattelussa.

“Pelaan Premieria satunnaisesti veljieni ja fanieni kanssa. Se on aivan kauhea jos pelaat korkeilla rankingilla, kaikki huijaavat 100 prosenttisesti. Se on todella huono, eikä sitä voi pelata korkeilla rankingeilla”, Torszi kertoo naureskellen.

Tämä on Valven lippulaivan surullinen tila edelleen lähes vuosi pelin julkaisun jälkeen.

Myös yksi HLTV Confirmed -ohjelman vetäjistä Chad “SPUNJ” Burchill toteaa pelin oman kilpailullisen pelimuodon tilan lakonisesti.

“En ole koskenut siihen sen jälkeen, kun peli julkaistiin viime vuonna. En ole edes vaivautunut kokeilemaan sitä uudestaan huijareiden jälkeen”, SPUNJ linjaa.

Torszi puhuu yli tunnin kestävässä haastattelussa myös MOUZ:n kokemista muutoksista sekä joukkueen loisteliaasti vuoden 2024 ensimmäisestä puolikkaasta.

Koko haastattelun voit katsoa alla olevalta videolta.

Kuva: PGL Lähde: HLTV, Twitter