SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimpphat jälleen häikäisevässä iskussa – MOUZ eteni huipputurnauksen välieriin
  • Perttu
    Leinonen

Jimpphat jälleen häikäisevässä iskussa – MOUZ eteni huipputurnauksen välieriin

julkaistu: 10.04.2024 14:42

Suomalainen Jimi “Jimpphat” Salo pelasi jälleen unelma-ottelun, kun MOUZ kaatoi Liquidin IEM Chengdun Counter-Strike 2 -huipputurnauksessa. Kyseessä oli Kiinassa pelattavan turnauksen A-lohkon yläkaavion finaali, jossa MOUZ nitisti Liquidin puhtaasti 2-0.

A-lohkon voiton myötä MOUZ ja Jimpphat matkaavat suoraan huipputurnauksen välieriin. Myös ottelun hävinnyt Liquid pääsee pudotuspeleihin, mutta se aloittaa oman matkansa puolivälieristä.

IEM Chengdun turnauksessa on mehevä 250 000 dollarin palkintopotti, josta voittajajoukkue vie mukanaan 100 000 dollaria sekä paikan IEM Cologne 2024 -turnauksesta.

Itse ottelussa MOUZ ryösti ensin Liquidin karttavalinnan Infernon nimiinsä 13-11 ja sinetöi ottelun omassa kartassaan Miragessa 13-6 lukemin.

17-vuotias Jimpphat oli jälleen pysäyttämätön servulla. Suomalainen paukutteli kahteen karttaan 41 tappoa ja ratingikseen hurjan 1.54 ollen ottelun paras pelaaja.

MOUZ kaatoi aikaisemmin turnauksessa TYLOO:n ja FURIA:n. Suomalainen loisti myös näissä otteluissa. Jimpphatin rating on kaikkia turnauksen otteluita tarkasteltaessa kuuden kartan jälkeen 1.30, joka on korkein lukema MOUZ:n joukkueesta.

MOUZ ja Jimpphat pelaavat välieräottelunsa lauantaina. Pudotuspelit pelataan yleisön edessä Wuliangye Chengdu Performing Arts Centressa. MOUZ:n vastustaja välieräottelussa on vielä täysin auki. Ainoastaan Virtus.pro on varmistanut paikkansa jutun kirjoitushetkellä puolivälieristä MOUZ:n puolelta kaaviota.

Kuva: MOUZ Lähde: HLTV