SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
jimpphat ja sycrone
  • Perttu
    Leinonen

Jimpphat ja MOUZ liekeissä CS-huipputurnauksessa! – Mestaruuden puolustaminen jälleen askeleen lähempänä

julkaistu: 10.05.2024 00:02

Torstai-illan odotetuin ottelu ESL Pro Leaguen pudotuspeleissä oli Jimi “Jimpphat” Salon edustaman MOUZ:n ja G2:n välinen taisto. Suomalaisten iloksi Jimpphatin joukkue nappasi ottelusta komean 2-1 voiton ja eteni näin ollen huipputurnauksen välieriin.

Suomalaisnuorukainen ja MOUZ ovat turnauksen puolustavia mestareita. Tämän lisäksi Jimpphat on ainoa turnauksessa jäljellä oleva suomalaispelaaja, sillä Aleksi “Aleksib” Virolainen ja Natus Vincere putosivat turnauksesta keskiviikkona hävittyään FaZe Clanille.

MOUZ:n ja G2:n välinen ottelu aloitettiin Infernosta, jossa G2 hallitsi tapahtumia rautaisella otteella. Nikola “NiKo” Kovacin johdolla G2 marssi avauskartan voittoon tylyin 13-3 lukemin.

MOUZ heräsi otteluun kuitenkin toisena karttana pelatussa Vertigossa, joka oli myös sen oma karttavalinta.

Pilvenpiirtäjässä MOUZ heilutteli tahtipuikkoa ja tällä kertaa oli G2:n vuoro olla vietävänä.

MOUZ ratkaisi Vertigon ensimmäisen puoliskon aikana, kun se takoi taululle 10-2 johtolukemat. CT-puolelleen päästyään Jimpphatilla ja kumppaneilla oli helppo tehtävä saatella karttavoitto maaliin asti.

Loppulukemat Vertigosta 13-8 MOUZ:lle, huolimatta siitä, että G2:n supertähti Ilya “m0NESY” Osipov koitti parhaansa mukaan pitää joukkuettaan mukana pelissä. Venäläispelaaja painoi Vertigoon hurjat 25 tappoa 1.70 ratingilla.

Näin ollen ottelun ratkaisua haettiin kolmannesta kartasta Nukesta, jossa MOUZ ei nostanut enää jalkaa kaasulta.

MOUZ karkasi terroristipuolellaan tavoittamattomiin, kun se siirtyi turvalliseen 9-3 johtoasemaan. Ottelu oli nopeasti paketoitu, kun “hiirilauma” pudotti ainoastaan yhden kierroksen päästyään CT-puolelle. Näin ollen loppulukemat Nukesta 13-4 MOUZ:lle.

MOUZ:n ja ottelun paras pelaaja oli Dorian “xertioN” Berman, joka takoi otteluun 48 tappoa hienolla 1.44 ratingilla.

Jimpphat päätti ottelun tilastoilla 30-33 (tapot-kuolemat) ja ratingilla 1.01.

MOUZ kohtaa lauantaisessa välierässään tänään Virtus.pro:n pudottaneen Complexityn.

Kuva: PGL Lähde: HLTV