SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimi “Jimpphat” Salon Counter-Strike-joukkueeseen uusi pelaaja — Suomalaisille tuttu nimi vakuutti otteillaan
  • Perttu
    Leinonen

Jimi “Jimpphat” Salon Counter-Strike-joukkueeseen uusi pelaaja — Suomalaisille tuttu nimi vakuutti otteillaan

julkaistu: 09.01.2024 22:30

Counter-Strike 2:n suomalaistähden Jimi “Jimpphat” Salon edustama MOUZ tiedotti tänään viidennestä pelaajastaan. MOUZ menetti joulukuun alussa sen suurimman tähden, kun David “frozen” Cernanskyn siirtyi FaZe Claniin ja on siitä asti metsästänyt viidettä pelaajaa itselleen.

MOUZ tiedotti X:ssä, että ruotsalainen Ludvig “Brollan” Brolin hyppää slovakialaispelaajan jättämiin saappaisiin.

Ninjas in Pyjamasin penkille juuttunut entinen Fnatic-tähti nähtiin MOUZ:n mukana jo viime vuoden viimeisessä CS2-turnauksessa Abu Dhabissa. BLAST Premier World Final -turnaukseen stand-in-pelaajaksi tullut Brollan vakuutti otteillaan kauden päätösturnauksessa.

Brollan kirjautti turnauksessa aina välieriin asti yltäneen MOUZ:n paidassa ratingikseen 1.10 ja impact ratingikseen 1.22. Loistavat otteet poikivat 21-vuotiaalle Brollanille lopulta sopimuksen MOUZ:n kanssa.

Saksalaisorganisaatio MOUZ:n tiedotteesta käy ilmi, että kyseessä on lainasopimus.

Ruotsalaispelaaja kommentoi siirtoaan MOUZ:n organisaation verkkosivuilla.

“Tavoitteeni vuodelle 2024 ovat, että yritän nousta jälleen huipulle yksilötasolla. Lisäksi haluan voittaa turnauksia joukkueeni kanssa. Tiedän, että se ei tule olemaan helppoa, mutta haluan todella, että olemme mukana taistelemassa turnausvoitoista. MOUZ on todella hyvä joukkue ja haluan auttaa heitä pysymään huipulla.”

Jimpphat ja MOUZ nähdään ensimmäisen kerran tositoimissa tälle vuodelle 18-20. päivä tammikuuta, kun Euroopan suljetut RMR-karsinnat alkavat.

Kuva: PGL Lähde: HLTV