SEURAA MEIT√Ą:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimi “Jimpphat” Salo ja MOUZ pelaavat major-turnauksessa! – Counter-Striken kuumin joukkue vain paperia
  • Perttu
    Leinonen

Jimi “Jimpphat” Salo ja MOUZ pelaavat major-turnauksessa! – Counter-Striken kuumin joukkue vain paperia

julkaistu: 20.02.2024 22:38

Euroopan RMR-karsintojen B-lohko tarjoili tiistai-iltaan todella herkullisen suomalaispaukun, kun Jimi “Jimpphat” Salo ja MOUZ varmistivat paikkansa PGL Major Copenhagen -turnaukseen suoraan kolmella voitolla!

MOUZ kaatoi major-paikan varmistaneessa ottelussa tulikuuman Spiritin tylysti 2-0. MOUZ onnistui ottelussa loistavasti ja hiljensi my√∂skin t√§ydellisesti IEM Katowicen turnauksessa loistaneen Danil “donk” Kryshkovetsin.

Spiritin lisäksi MOUZ kaatoi turnauksessa ECSTATIC:n ja Guild Eaglesin.

MOUZ:sta tuli voittonsa myötä RMR-karsintojen B-lohkon toinen joukkue, joka on varmistanut pääsynsä Counter-Strike 2:n ensimmäiseen major-turnaukseen. Aikaisemmin päivällä Cloud9 yllätti Vitalityn myöskin 2-0 saldolle pelanneiden ottelussa ja nappasi major-paikan itselleen.

MOUZ:n ja Spiritin v√§linen ottelu aloitettiin “hiirien” valitsemasta Vertigosta. MOUZ tiesi tasan tarkalleen, ett√§ Vertigo on sen mahdollisuus iske√§ supervahvassa vireess√§ olevaan Spiritiin.

Spirit pelasi eilen Vertigossa Astralista vastaan. Vaikka Spirit voitti ottelun, sen pelissä oli havaittavissa selviä haavoittuvuuden merkkejä. MOUZ haistoi veren ja se tuotti tulosta, kun avauskartta kirjattiin Jimpphatin  ja kumppaneiden nimiin 13-10.

Toisena karttana oli vuorossa Spiritin valitsema Mirage, kartta, jossa Spirit ei ollut hävinnyt kolmeen kuukauteen. Ennen tätä iltaa.

MOUZ aloitti kartan CT-puolelta, jonka se vei nimiinsä 8-4 huolimatta siitä, että Spirit johti avauspuoliskoa parhaimmillaan 4-1.

Spirit sai räjähtävän alun myös toiselle puoliskolle, kun se pääsi itse lukottelemaan lempikartassaan CT-puolella. Peli oli hetkessä 10-8 Spiritille, kun MOUZ:lla oli vaikeuksia saada hyökkäyksiään käyntiin.

Spirit siirtyi vielä kertaalleen kahden kierroksen johtoasemaan 11-9 tilanteessa ennen kuin MOUZ sai juonen päästä kiinni. Spiritin puolustuksesta alkoi löytyä aukkoja ja MOUZ vei neljä kierrosta putkeen lyöden ottelulle sinetin.

Jimpphat oli illan ottelussa jälleen takuuvarma itsensä. Suomalaisnuorukainen oli tilastojen valossa joukkueensa toiseksi paras, kun Jimpphatin tilastorivi oli taiston tauottua muovautunut malliin 37-32 ja rating 1.29.

Parhaiten MOUZ:n riveist√§ esiintyi joukkueen IGL Kamil “siuhy” Szkaradek statseillaan 42-30 ja ratingilla 1.33.

IEM Katowicen turnauksessa poskettomia tehoja taululle latonut Donk oli puolestaan jo toisessa perättäisessä ottelussa eksyksissä. CS2:n ihmelapsi päätti ottelun ratingilla 0.88 ollen vain varjo Katowicessa nähdystä supertähdestä.

Kuva: MOUZ Lähde: HLTV