SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimi “Jimpphat” Salo ja MOUZ liekeissä – FURIA vain suupala pudotuspeleissä
  • Perttu
    Leinonen

Jimi “Jimpphat” Salo ja MOUZ liekeissä – FURIA vain suupala pudotuspeleissä

julkaistu: 26.09.2023 22:12

ESL Pro Leaguen 18:n kauden pudotuspelit pyörähtivät käyntiin tänään. Suomalaisittain mielenkiinto keskittyi MOUZ:n ja FURIAn väliseen otteluun, jossa suomalainen Jimi “Jimpphat” Salo oli valtaisassa iskussa. Jimpphat oli ottelussa servun paras pelaaja hurjilla 38-14 (tapot-kuolemat) statseilla ja ratingilla 1.53!

MOUZ takoi brasilialaisen FURIAn täysin kanveesiin ja vei ottelun nopeasti 2-0 nimiinsä. Brassit onnistuivat keräämään koko ottelussa ainoastaan yhdeksän kierrosvoittoa!

Ensimmäisenä karttana pelattiin FURIAn valitsema Nuke. MOUZ aloitti kartan CT-puolella ja dominoi ensimmäistä puoliskoa lähes täydellisesti. FURIAn onnistui voittaa ainoastaan kolme kierrosta terroristipuolellaan ja puoliajalle mentäessä taululla komeilivat 12-3 lukemat MOUZ:n eduksi.

Toinen puolisko ja ensimmäinen kartta oli nopeasti taputeltu, kun MOUZ vei toisen puoliskon alkuun kolme ensimmäistä kierrosta ja karkasi jo 15-3 johtoon. Loppulukemat Nukesta 16-5. Jimpphat pudotteli Nuken ydinvoimalassa komeat 20 tappoa nimiinsä.

Toisena karttana pelattiin MOUZ:n valitsema Mirage. Ensimmäinen puolisko oli täysi toisinto avauskartasta. Tällä kertaa ainoana erona oli se, että MOUZ aloitti ottelun terroristipuolelta. Brasilialaiset olivat hätää kärsimässä läpi ensimmäisen puoliskon, eikä FURIAn puolustus pysynyt MOUZ:n hyökkäysten perässä. MOUZ:n pelinsisäisenäjohtajana pelaava Kamil “siuhy” Szkaradek jätti vastustajansa täysin vaille mahdollisuuksia loistavilla pelikutsuillaan.

Avauspuolisko siis MOUZ:lle 12-3 ja toinen puolisko oli jälleen vain kosmetiikkaa. Hengetön ja hampaaton FURIA kaatui lopulta Miragessa 16-4 ja Jimpphatin joukot jatkavat näin ollen matkaansa pudotuspeleissä.

MOUZ kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella FaZe Clanin. Ottelu pelataan keskiviikkona.

Kuva: Stephanie Lindgren ESL FACEIT Group