SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
torszi ja sycrone
  • Perttu
    Leinonen

Jimi “Jimpphat” Salo ja MOUZ major-turnauksen pudotuspeleihin puhtaalla pelillä! – Ratkaisuottelu suomalaisnuorukaisen näytöstä

julkaistu: 22.03.2024 18:18

Suomalaisen Jimi “Jimpphat” Salon edustama MOUZ on ollut tyrmäävässä vireessä meneillään olevassa Counter-Strike 2:n major-turnauksessa Kööpenhaminassa. MOUZ nuiji perjantaina 2-0 saldolla pelanneiden ottelussa Compexityn täysin maanrakoon ja varmisti paikkansa huipputurnauksen pudotuspeleistä.

MOUZ:sta tuli PGL Major Copenhagen -turnauksen ensimmäinen joukkue, joka varmisti paikkansa pudotuspeleistä. Se kaatoi ensin eilen Elimination Stagen avauskierroksilla Eternal Firen ja ECSTATIC:n molemmat lukemin 13-11.

Pudotuspelipaikan varmistaneen kolmannen voittansa MOUZ nappasi tänään Complexitysta. Jimpphatin joukot tuhosivat totaalisesti pohjoisamerikkalaisjoukkueen, joka sai koko ottelussa ainoastaan kolme kierrosvoittoa!

MOUZ:n mestarillista esitystä johdatti suomalaistähti Jimpphat, joka paukutteli nopeasti ohi olleeseen kahden kartan taistoon 34 tappoa ja ratingin 2.00!

Ottelun avauskarttana pelattiin Complexityn valitsema Overpass. MOUZ ratkaisi avauskartan ensimmäisellä puoliskolla jonka se voitti tylyin 11-1 lukemin pelatessaan CT-puolella.

MOUZ voitti heti toisen puoliajan alkuun vielä kaksi ensimmäistä kierrosta ja kartta oli ohitse ennen kuin se kerkesi edes kunnolla alkaa.

Complexityn ahdinko ei helpottanut siirryttäessä MOUZ:n valitsemaan toiseen karttaan Ancientiin.

MOUZ voitti jälleen avauspuoliskon samaisin 11-1 lukemin. Ainoa ero Overpassiin oli se, että tällä kertaa tulikuuma MOUZ ratkaisi kartan pelatessaan terroristipuolella.

Complexityn onnistui “kaunistella” lukemia toisella puoliskolla yhden kierroksen verran, kun se vei pistoolikierroksen nimiinsä. MOUZ löi kuitenkin homman pakettiin voittamalla kaksi seuraavaa kierrosta.

Loppulukemat Ancientista 13-2.

Häikäisevästi Elimination Stagen selvittänyt MOUZ ja Jimpphat saavat nyt melkein viikon huilin ennen pudotuspelien alkua. Pudotuspelit startataan ensi viikon torstaina ja perjantaina.

Complexity jatkaa puolestaan pelejään huomenna 2-1 saldolla pelaavien ottelussa.

MOUZ on antanut todellisen myrskyvaroituksen. Se on nyt selvää, että tuskin kukaan haluaa kohdata tulikuumaa “hiirilaumaa” pudotuspelien avauskierroksella.

Kuva: PGL Lähde: HLTV