SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jesse “zehN” Linjalan joukkue FunPlus Phoenix nousi Snow Sweet Snow -mestariksi
  • Niko
    Nikkilä

Jesse “zehN” Linjalan joukkue FunPlus Phoenix nousi Snow Sweet Snow -mestariksi

julkaistu: 10.02.2021 18:26

Viime kuussa alkanut, vuoden ensimmäinen Snow Sweet Snow -CS:GO-turnaus huipentui tänään finaaliotteluunsa. Turnauksen mestaruudesta ja sen 40 000 dollarin pääpalkinnosta taistelivat venäläinen Gambit Esports ja suomalaisen Jesse “zehN” Linjalan joukkue FunPlus Phoenix.

Ottelun ensimmäinen erä (Inferno) näytti lipuvan Gambitin pussiin, mutta ajautui lopulta varsin täpärään tilanteeseen. Erän ensimmäinen puolisko päättyi Gambitin hyväksi pistein 10-5, mutta FunPlus Phoenixin onnistui nousta toisella puoliskolla tiukkaan johtoon ja päättää se 16-14-voittoon.

Toisessa erässä (Overpass) Gambit osasi olla selvästi paremmin varuillaan, eikä päästänyt Phoenixia livahtamaan johtoon. Koko erä pelattiin tiukasti Gambitin hallinnassa ja nämä päättivät sen selvään voittoon pistein 16-10.

Kolmas ja ratkaiseva erä (Dust2) eteni sekin varsin tiukoissa tunnelmissa. FunPlus Phoenix oli erätauolle mentäessä 9-6-johtoasemassa, ja vaikka Gambitin onnistuikin kaventaa ero 10-9-lukemiin, erän ja samalla ottelun voiton vei kuuden pisteen voittoputken myötä Phoenix loppulukemalla 16-9.

Näin ollen FunPlus Phoenix kruunattiin turnauksen mestariksi ja Gambit Esports hopealle. Jaetulle 3.-4. sijalle tulivat SAW ja Virtus.Pro.

Lähde: HLTV, Liquipedia Kuvalähde: FunPlus Phoenix