Jesse “ZehN” Linjalan GODSENT CS:GO-turnausvoittoon – Kuittasi 25 000 dollaria
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 12.09.2020 13:00

Kesäkuussa alkaneen LOOT.BET -CS:GO-turnauksen seitsemäs kausi päättyi myöhään eilen illalla. Turnaukseen otti osaa yhteensä 20 joukkuetta, joista suomalaisia edustivat HAVU Gaming ja Jesse “ZehN” Linjalan joukkue GODSENT. Kaksikko kohtasikin turnauksen neljännesfinaalissa, jossa GODSENT vei voiton tuloksella 2-1 ja jatkoi lopulta itse finaaliin.

Eilisen finaaliottelussa GODSENTia vastaan nousi venäläinen Gambit Youngsters, joka oli päihittänyt pudotuspeleissä mm. Virtus.pron ja MIBR:n. Ottelu alkoi tiukalla avauserällä (Overpass), joka venyi lopulta jatkoajalle. Erävoiton vei kuitenkin lopulta GODSENT pistetuloksella 19-16.

Toisessa erässä (Train) venäläisvastustajan puhti alkoi selvästikin hiipumaan. Puoliajalle mentäessä tilanne oli 9-6 GODSENTin hyväksi, eikä tilanne muuttunut toisella puoliskollakaan. Erä päättyi lopulta GODSENTIN voittoon tuloksella 16-11, ja koko ottelu siis puhtaaseen 2-0-voittotulokseen.

GODSENT kuittasi voitostaan 25 000 dollarilla, kun taas Gambit Youngster palkittiin 12 500 dollarilla. Jaetulle 3.-4. sijalle ylsivät MIBR ja AGF Esport, jotka palkittiin 3 750 dollarilla. HAVU Gaming sijoittu jaetulle 5.-8. sijalle ja palkittiin 1 250 dollarilla.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: DreamHack