SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jesse “zehN” Linjala pelaamaan uuden CS:GO-organisaation alle
  • PJ

Jesse “zehN” Linjala pelaamaan uuden CS:GO-organisaation alle

julkaistu: 06.09.2019 18:33

Eurooppalainen CS:GO-joukkue NoChance löysi vihdoin pitkän etsinnän jälkeen itselleen organisaation.

NoChance ilmoitti jo tammikuussa etsivänsä itselleen organisaatiota, jonka alla kokoonpano voisi pelata. Pitkän etsinnän jälkeen kutsuihin on vastattu ja uusi organisaatio, SMASH Esports, värväsi joukkueen riveihinsä.

Smash Esports on uusi organisaatio, jonka muodostivat belgialaisen levy-yhtiön Smash the Housen perustajajäsenet. SMASHin alle siirtyivät pelaamaan kaikki NoChance-joukkueen jäsenet lukuunottamatta englantilaista Thomas “Thomas” Uttingia. Hänen paikkansa joukkueessa otti 20-vuotias serbialainen lupaus, Pavle “Maden” Bošković.

Uuteen SMASH Esportsiin siirtyi myös Jesse “zehN” Linjala. 27-vuotias suomalainen on NoChancen lisäksi edustanut aiemmin muun muassa suomalaista HAVU Gamingia sekä saksalaisesta Sproutia. Nyt suomalainen lähtee haastamaan muita CS:GO-joukkueita uuden organisaation alaisuudessa.

NoChance herätti katsojien mielenkiinnon heinäkuussa, kun se oli lähellä edetä Berliinin Major -turnaukseen. Se osallistui Euroopan Minor-turnaukseen, josta parhaat joukkueet ansaitsivat paikan Majoreille. Täällä NoChance sijoittui hyvästä vireestään huolimatta lopulta 5.-6. sijoille ja paikka Majoreilta jäi saamatta.

SMASH Esportsin uusi kokoonpano tulee olemaan seuraava:

Mikail “Maikelele” Bill
Martin “STYKO” Styk
Kevin “kRYSTAL” Amend
Jesse “zehN” Linjala
Pavle “Maden” Bošković

 

Lähde: HLTV Kuva: HLTV