SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jesse Linjalan joukkue FunPlus Phoenix ryöpytti Astralista IEM-avausottelussaan
  • Niko
    Nikkilä

Jesse Linjalan joukkue FunPlus Phoenix ryöpytti Astralista IEM-avausottelussaan

julkaistu: 03.06.2021 16:45

Intel Extreme Masters -turnaussarjan yhdeksäs kausi tarjosi tänään CS:GO-faneille herkkua uuden kesäturnauksensa myötä. Turnaukseen ottaa osaa yhteensä 16 joukkuetta, jotka taistelevat sen 250 000 dollarin palkintopotista sekä ESL- ja BLAST-pisteistä.

Suomea turnauksessa edustavat Jesse “zehN” Linjalan joukkue FunPlus Phoenix ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG.

FunPlus Phoenix avasi turnauksensa tänään klo 14:10 alkaneella ottelullaan Astralista vastaan. Joukkueiden välillä oli näennäisesti varsin mittava tasoero: Astralis on rankattu lajin maailmanlistalla sijalle 5, FunPlus Phoenix taasen sijalle 17.

Tästä huolimatta ottelun alkaessa tuli selväksi, että FunPlus oli lähtenyt taistoon kovat piipussaan. Se repäisi heti alkuun kolmen pisteen voittoputken, ja piti ottelua muutenkin hallussaan. Vaikka Astralis nettosikin itselleen aina välillä pisteen tai kaksi, katkaisi FunPlus pistetilin nopeasti ja laittoi heti perään paremmaksi. Väliajalle mentiin tilanteessa 10-5 FunPlus Phoenixin hyväksi.

Väliajankin jälkeen Astraliksen onnistui netota itselleen vain kaksi pistettä ennen kuin FunPlus Phoenix ampaisi reippaalla kuuden pisteen voittoputkella ottelun voittoon luvuin 16-7.

Linjala oli yksi ottelun tähtipelaajista. Tämä keräsi mm. eniten tappoja (28), aiheutettua damagea (116) ja assisteja (6).

Voittonsa myötä FunPlus Phoenix etenee päivän toiseen otteluun, jossa se kohtaa G2:n tänään klo 20:55. Ottelun voittaminen asettaisi joukkueen vain yhden voiton päähän pudotuspelipaikasta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: DreamHack