SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jättipaukku muhii Brasiliassa: Liittyykö FalleN maan parhaaseen Counter-Strike-joukkueeseen?
  • Toimitus

Jättipaukku muhii Brasiliassa: Liittyykö FalleN maan parhaaseen Counter-Strike-joukkueeseen?

julkaistu: 03.06.2023 18:07

Brasilialaisessa CS:GO-skenessä muhii jättisiirto, sillä useiden lähteiden perusteella maanosan legenda, kaksinkertainen major-voittaja Gabriel “FalleN” Toledo, 32, olisi siirtymässä maan parhaimpaan joukkueeseen, Furiaan. Nykyään FalleN pelaa Imperialissa.

Jatkohuhujen perusteella niin kutsutun “professorin” lisäksi samassa paketissa tulisi tämän aisaparina tunnettu Fernando “fer” Alvarenga, joka ehti jo aiemmin vuodenvaihteessa eläköityä.

Kaksikko korvaisi Furiassa mahdollisesti AWP-pelaaja Rafael “saffee” Costan ja André “drop” Abreun.

Furian muutoshalut eivät ole salaisuus. Joukkueen tulokset ovat olleet odotuksien vastaisia kuluneena vuonna. Esimerkiksi Pariisin majoreilta tiimi lähti kotiin voittamatta karttakaan legends stagella. Etenkin T-puoli on takunnut.

Kolmekymppisten Fallenin ja Ferin lisäys ei välttämättä ole pitkällä tähtäimellä paras sijoitus, onhan ensin mainitukin väläytellyt eläkettä tämän vuoden päätteeksi, mutta lyhyellä tähtäimellä molemmista voinee saada vielä paljon irti. Ainakin joukkueen suosio olisi taattu, ja organisaatio saisi räjähtävän startin Counter-Strike 2 -peliin.

Furian toinen toimitusjohtaja André Akkari ei vahvistanut mutta ei sulkenut mitään huhuista poiskaan Dust2-sivuston haastattelussa.

“Jos kerron sinulle, että on olemassa päätös, valehtelen, [ei ole] päätetty mitään”, toimari pyörittelee.

“Meillä on keskusteluja sovittu sisäisen tiimin kanssa ––. Keskustelemme lisää vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista.”

Kuva: PGL