SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
JANO teki sen! – Katkaisi 21 ottelun tappioputken CS:GO-kartassa
  • Toimitus

JANO teki sen! – Katkaisi 21 ottelun tappioputken CS:GO-kartassa

julkaistu: 13.04.2023 12:45

Suomalaisorganisaatio JANO teki myöhään eilen illalla eräänlaista historiaa. CS:GO-joukkueen lähes päivälleen tasan neljä kuukautta ja 21 karttaa kestänyt tappioputki Inferno-kartassa päättyi.

Voitto kartassa oli komea, ja se tuli tanskalaista MASONIC:ia vastaan CCT Central Europe Series 6 Closed Qualifier -turnauksen B-lohkon ratkaisuottelussa. MASONIC oli vienyt avauskartta Miragen jatkoajan jälkeen, seuraavaksi edessä oli tanskalaisten valinta Inferno – Slaava “Twista” Räsäsen valmentaman kokoonpanon demonipeikko.

Inffi on ollut vaikea pala JANOlle siinä määrin, että siitä on tullut eräänlainen “vitsi” suomalaisessa CS-yhteisössä – toki monet kansainvälisetkin tekijät ovat saavutuksen huomioineet. Jo maaliskuussa Twitter-käyttäjä förg sai yli tuhat tykkäystä julkaistessaan aiheesta, tässä vaiheessa tappioita oli vasta 16 takana.

https://twitter.com/ForgFromFinland/status/1636998445046087684

JANO on pelannut häviöistä huolimatta Infernoa paljon, koska tiimin permabannina toimii Vertigo-kartta. Lähimpänä tappioputken katkaisua ennen MASONIC-matsia JANO oli iNationia, Apeks Rebelsiä, Make Your Destinyä ja The Prodigiesia vastaan. Jokainen näistä päättyi kivuliaasti 14–16 vastustajan eduksi, Inferno vaikutti suomalaisjoukkueelle kirotulta.

Eilisiltainen voitto katkaisi putken. MASONIC:ia vastaan Infernossa koko joukkue pelasi tasaisen hyvin, esimerkiksi sattumalta kaikki neljä, Lasse “ZOREE” Uronen, Aleksi “allu” Jalli, Olli “sLowi” Pitkänen ja Joona “Sm1llee” Holmström, saivat jokainen 21 kaatoa. Niin CT- kuin T-puolikin onnistui, ja JANO vei kartan 16–12.

CS:GO-yhteisössä voitto otettiin vastaan riemuiten. Kalle “gaLezki” Kareinen twiittasi aiheesta jo aiemmin paljon, ja pääsi vihdoinkin toteamaan inffimörön päihitetyksi. Myös JANO itse, valmentaja Räsänen sekä selostaja Aleksi “oonraimo” Takkinen pistivät omat kommenttinsa voiton jälkeen ulos. JANO jopa päivitti kuvaukseensa “voittamaton Infernossa sitten 12.4.2023”. Twiitit näet alta.

Kuva: JANO