SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jälleen uusi turnaussarja CS2:een – Mitä, missä ja ketkä pelaavat
  • Perttu
    Leinonen

Jälleen uusi turnaussarja CS2:een – Mitä, missä ja ketkä pelaavat

julkaistu: 25.01.2024 17:30

Counter-Strike 2:n pariin ollaan jälleen saamassa uusi turnaussarja, kun Relog Median ja 1xbet:n yhteistyön seurauksena käynnistyy RES Regional Series -turnaussarja.

Useista turnauksista koostuva kokonaisuus tarjoaa palkintorahaa yhteensä 1.05 miljoonan dollarin edestä. Se sisältää useita onlineturnauksia vuoden 2024 ensimmäiselle puoliskolle ja huipentuu Serbiassa pelattavaan LAN-finaaliturnaukseen. Onlineturnaukset pelataan Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Etelä-Amerikassa onlineturnauksia on luvassa neljä kappaletta, joissa jokaisessa on 50 000 dollarin palkintopotti. Euroopassa turnauksia pelataan puolestaan kuusi kappaletta ja niissä palkintopotti on tuplasti isompi, 100 000 dollaria.

Jokaiseen turnaukseen kutsutaan 16 joukkuetta, joista kahdeksan parasta keräävät pisteitä RES Circuit-turnaussarjaan. Etelä-Amerikan turnaussarjan päätteeksi kaksi eniten pisteitä kerännyt joukkuetta lunastaa paikan Serbiassa pelattavaan LAN-finaaliturnaukseen. Euroopasta neljä eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta lunastava puolestaan paikat RES Circuit:n päätösturnaukseen.

Ensimmäiset turnaukset starttaavat helmikuun loppupuolella ja viimeiset ennen LAN-finaalia pelataan kesäkuun alussa.

Serbialainen turnausjärjestäjä Relog Media tunnetaan aikaisemmista turnauksistaan joita ovat olleet esimerkiksi Home Sweet Home, Pinnacle Cup, Brazy Party ja Funspark ULTI.

Kuva: Valve