SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Iso organisaatio tekee paluun Counter-Strikeen – Smooya tähdittää kokoonpanoa
  • Perttu
    Leinonen

Iso organisaatio tekee paluun Counter-Strikeen – Smooya tähdittää kokoonpanoa

julkaistu: 11.06.2024 13:59

Brittiläinen Into The Breach ilmoitti lauantaina tekevänsä paluun Counter-Striken pariin. Joukkue rakennetaan Owen “smooya” Butterfieldin ympärille.

Paluuilmoitus tulee neljä kuukautta sen jälkeen, kun ITB lakkautti CS-joukkueensa toiminnan sen epäonnistuttua karsimaan itseään CS2:n ensimmäiseen major-turnaukseen.

Entisen FaZe Clan -pelaajan Aurimas “Bymas” Pipirasin ja entisen Vitality-pelaajan Kevin “misutaaa” Rabierin tähdittämä ITB poistui RMR-karsinnoista suoraan kolmen tappion saattelemana 0-3 saldolla.

Smooya, joka pelasi yllättäen osana FORZE:n joukkuetta ESL Pro Leaguessa on ITB:n ensimmäinen kiinnitys joukkueeseen. Toisena pelaajana ITB kiinnitti entisen Guild Eagles pelaajan Dionis “sinnopsyy” Budecin.

Muita pelaajia on tarkoitus julkaista kuluvan viikon aikana.

ITB:n toimitusjohtaja Sam “SlayTheMinotaur” Macdeonio antoi HLTV:lle kommentit joukkueen uudelleenrakennuksen kynnyksellä.

“Kokoonpano jonka olemme kasanneet on vitun hullu ja Smooya on ensimmäinen palanen tätä palapeliä. Kun otetaan huomioon Valven uusi ranking-järjestelmä tulemme keräämään jonkin aikaa pisteitä. Katsotaan kuinka käy, mutta pyrimme top-15 joukkoon uuden sijoituksen ja sponsorin avulla”, Macdeonio kommentoi.

Kuva: DreamHack / João Ferreira Lähde: HLTV