SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
IEM Katowice: Pelit jatkuvat tänään – ENCE vs. Team Liquid klo 20:50
  • Kaapo
    Martinmäki

IEM Katowice: Pelit jatkuvat tänään – ENCE vs. Team Liquid klo 20:50

julkaistu: 28.02.2019 13:28

Advertisement

Vuoden ensimmäinen Counter-Strike: Global Offensive -pelin jättiturnaus jatkuu tänään torstaina Puolan Katowicessa. Nyt on vuorossa New Champions Stage. Mukana on enää kahdeksan joukkuetta, joista yksi on suomalainen ENCE.

Torstain ohjelma (pelit paras kolmesta)

17:00 Na’Vi – FaZe
Selostus: Markus “Lihis” Saarikangas ja Jussi “gstus” Perälä

20:50 ENCE – Team Liquid
Selostus: Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Jussi “gstus” Perälä.

Pelit alkavat klo 16:50 Na’Vin ja FaZen kohtaamisella. Illan huipentaa klo 20:50 ENCEn ja Team Liquidin peli. Näet molemmat ottelut, kuten kaikki viikon muutkin pelit, suorana Pelaajat.comin twitch-kanavalta suomenkielisellä selostuksella. Tänään ensimmäisen pelin selostaa Markus “Lihis” Saarikangas ja asiantuntijana kuullaan Jussi “gstus” Perälää. ENCEn peliin selostajaksi vaihtuu Arttu “Olvari” Hämäläinen.

» Siirry Pelaajat.comin twitch-kanavalle

Jäljellä olevista joukkueista jokainen on jo varmistanut $35 000 potin. Sunnuntaina pelattavan finaalin voittajalle on luvassa $500 000 ja kakkoselle $150 000. Kaikki tämän viikon pelit pelataan loppuunmyydyllä Spodek Arenalla yli 10 000 ihmisen edessä.

Torstain ensimmäisessä pelissä Na’Vi kohtaa FaZe Clanin. Molemmat joukkueet ovat kokeneita Major -kävijöitä, mutta kirkkain kruunu heiltä puuttuu. Na’Vi on päässyt finaaliin kaksi kertaa aiemmin ja FaZe kerran. Peli alkaa klo 17:00.

Torstai-illan huipentaa ENCEn ja Team Liquidin kohtaaminen klo 20:50. ENCE selvitti tiensä haudan partaalta jatkopeleihin viime viikolla. Liquidilla oli helpompaa heidän päästessä jatkoon puhtaasti 3 – 0.  Joukkue onkin yksi turnauksen voittajasuosikeista.