SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
IEM Katowice: ENCE kärsi kaksi tappiota – taistelu tippumista vastaan käynnistyy huomenna
  • Toimitus

IEM Katowice: ENCE kärsi kaksi tappiota – taistelu tippumista vastaan käynnistyy huomenna

julkaistu: 20.02.2019 21:17

Majorin New Legends Stage pääsi käyntiin tänään päivällä ja suomalainen ENCE otti yhteen australialaisen Renegadesin kanssa, jolle se kärsi tappion Challenger Stagessa 2-0 (7-16, 14-16).

Tiimit bannasivat viime pelissä pelatut kartat miragen ja nuken, ja lopulta päädyttiin aina jännittävään infernoon. Kartta näytti jälleen miksi sitä pidetään hyvin CT painotteisena karttana ja molemmat tiimit dominoivatkin omalla vuorollaan.

ENCE pääsi avaamaan pelin CT:nä ja ensimmäisen yhdeksän kierroksen jälkeen otti pelin haltuunsa ja päätti ensimmäisen puolen hyväkseen 10-5. Toinen puolisko alkoi kuitenkin täysin Renegades painotteisesti ja vaikka ENCE sai muutamia kierroksia itselleen alkoi tilanne kuitenkin kaventua. 12-9 tilanteessa nähtiin jotain mitä ei ikinä saisi käydä, kun Renegades onnistui ottamaan itsellensä tärkeän eco voiton Jay ‘Liazz’ Tregillgasin johdolla.

https://clips.twitch.tv/AssiduousEncouragingCattleDendiFace

ENCE ei onnistunut enää tästä palautumaan ja Renegades alkoi menemään menojaan. ENCE kavensi peliä 13-14 tilanteeseen, mutta se ei se riittänyt ja Renegades otti turnauksen avausvoittonsa 16-13 varmistaen samalla paikan seuraavan majorin Challengers stageen.

Renegades pelasi hyvän pelin ja varsinkin norjalainen Joakim “jkaem” Myrbostad pelasi elämänsä peliä ollen pelin selvä ykköstähti. ENCEn pelissä tuli myös useita virheitä joita ei pitäisi tällä tasolla enää tapahtua, kuten yksin pommin kanssa savujen läpi puskemista.

Avauskierroksen muut tulokset:

BIG – Vitality 11-16
FaZe – Renegades 16-4
Natus Vincere – G2 16-7
Liquid – Avangar 16-12
NRG – NiP 14-16
Astralis – compLexity 16-6
MIBR – Cloud9 3-16

Toinen kierros pelataan heti ensimmäisen perään, kun ensin 0-1 tilanteessa olevat tiimit kohtaavat keskenään.

Toisen kierroksen pelit:

0-1

Klo 19:55 BIG – G2 13-16
Klo 20:05 ENCE – Hellraisers 12-16
Klo 20:45 NRG – AVANGAR
Klo 20:45 MIBR – compLexity

1-0

Klo 21:40 Natus Vincere – Vitality
Klo 21:40 FaZe – Renegades
Klo 22:35 Liquid – NiP
Klo 22:35 Astralis – Cloud9

ENCEn peli Hellraisersia vastaan pelattiin Dust2:ssa ja suomalaiset olivat täysiä vastaantulijoita. Yhden onnekkaan keskikaista puskun pistooleilla ENCE sai nimiinsä, mutta se olikin avauspuolen ainoa valopilkku. Hellraisers osui kaikki kutinsa ja ENCEn pelistä näki, että nyt joko hermot tai jokin muu painaa peliä, sillä tyhmiä peluita ja ihmeellisiä ohiampumisia nähtiin runsaasti. Hellraisers otti ansaitun 13-2 johdon avauspuoliskon jälkeen ja ENCEN 3v2 tilanne viimeisellä kierroksella oli erittäin noloa katsottavaa. Kaksi pelaajaa puskee savun sekä molotovin läpi varmoihin kuolemiinsa, joka jätti allun yksin kahta vastaan ja hän ei pystynyt kierrosta voittamaan.

Ence sai toisella puoliskolla peliä haltuunsa ja onnistui ottamaan itselleen kuusi perättäistä kierrosta. Hellraisers kuitenkin otti yhden kierroksen itselleen vieden itsensä vain kahden kierroksen päähän voitosta, mutta ENCE ei vielä luovuttanut. Suomalaiset resettasivat Hellraiserin ja kavensivat pelin 14-8 tilanteeseen. ENCE jatkoi kampeamista ja saikin itsensä vain kolmen kierroksen päähän jatkoajasta, mutta se ei riittänyt ja Hellraisers juhli 16-12 voittoa.

Tämä tappio lyö suomalaiset vain yhden tappion päähän putoamisesta ja vastustajat eivät todellakaan tule helpottumaan eteenpäin mentäessä.

Huomisen pelit ilmoitetaan tämän kierroksen päätyttyä. Ratkaisevat pelit tullaan pelaamaan tästä edespäin paras kolmesta, joten suomalaisella tiimillä on todellinen mahdollisuus näyttää nyt mihin se pystyy.

Loppuviikon aikataulun näet täältä.