SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Cloud9 murskasi ENCE:n IEM Dallas -finaalissa
  • Onni
    Koponen

Cloud9 murskasi ENCE:n IEM Dallas -finaalissa

julkaistu: 06.06.2022 02:02

IEM Dallasin finaaliottelu pelattiin sunnuntai-iltana Suomen aikaa, ja siinä kohtasivat ENCE ja Cloud9. Maailman kolmanneksi paras joukkue ENCE oli ennen finaalia pelannut täydellisen turnauksen, voittaen jokaisen ottelunsa. Heikosti tämän vuoden pelannut Cloud9 vaikutti kuitenkin päässeen peliin kiinni, sillä he voittivat puolivälierissä hallitsevan major-mestarin FaZe Clanin, ja semifinaalissa BIG:in.

Finaalin formaatti oli tuttuun IEM tapaan paras viidestä. Ensimmäinen kartta vaikutti jo olevan ENCEn täyttä dominointia, se johti ottelua jo 8-2. Cloud9 pelasi kuitenkin lähes täydellisen poliisipuolen, häviten vain kaksi erää ja voittaen kartan luvuin 16-12.

Overpass päättyi Cloud9:lle 16-11, ja viimeinen kartta Ancient oli surullista katsottavaa ENCE-faneille. Cloud9 suorastaan murskasi eurooppalaiskokoonpanon, varastaen ENCE:n karttavalinnan luvuin 16-3.

Cloud9 vei alunperin tasaiseksi odotetun finaalin lopulta 3-0, ja pääsi nostamaan pokaalin organisaation kotiyleisön edessä. Voitto on venäläiskokoonpanolle ensimmäinen Cloud9:n väreissä, organisaation ostettua heidät Gambitilta. Turnauksen tärkeimmän pelaajan palkinnon nappasi itselleen sensaatiomaisesti koko turnauksen pelannut Sergey “Ax1le” Rykhtorov, jonka HLTV-rating oli turnauksessa peräti 1.32.

 

Kuva: ESL