SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
IEM Colognen finalistit ovat selvillä – Miljoonataisto ratkeaa viikonloppuna
  • Niko
    Nikkilä

IEM Colognen finalistit ovat selvillä – Miljoonataisto ratkeaa viikonloppuna

julkaistu: 12.07.2021 15:00

CS:GOn huipputurnaus IEM Colognen lohkovaihe päättyi eilen. Alkuperäisistä 24 joukkueesta on nyt enää jäljellä kuusi, jotka tavoittelevat turnauksen 400 000 dollarin pääpalkintoa sekä jaettavia ESL Pro Tour ja BLAST Premier -pisteitä.

Pudotuspeleihin etenivät Astralis, Virtus.pro, Gambit Esports, FaZe Clan, G2 Esports ja Natus Vincere. Suomea turnauksessa edusti Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG, joka kuitenkin karsiutui ulos jo Play In -vaiheessa hävittyään alemmassa kaaviossa Renegadesille 0-2.

Pudotuspelien ennakkosuosikkeina voidaan pitää Natus Vincereä ja G2:ta. Joukkueet on rankattu maailmanlistan sijoille 2 ja 3, jonka lisäksi nämä etenivät pudotuspeleihin katkeamattoman voittoputken kautta. G2:n onnistui jopa peitota maailman ykkösjoukkueena pidetty Gambit Esports tuloksella 2-1.

Pudotuspelitaisto alkaa tämän viikon perjantaina 16.7, jolloin toisensa kohtaavat Astralis ja Virtus.pro (klo 17:00) sekä Gambit Esports ja FaZe Clan (klo 20:15).

Turnauksen semifinaalit pelataan lauantaina ja finaaliottelu sunnuntaina. Ottelut ovat katsottavina suorana ESL:n Twitch-kanavalta.

Kuva: ESL