“Huomenna täytyy voittaa” – Aleksib ja G2 kokivat ison takaiskun
  • Sauli
    Rautiainen

julkaistu: 05.02.2022 18:00

Aleksi “Aleksib” Virolaisen kipparoima G2 kohtasi tänään ranskalaistanskalaisen Vitalityn BLAST Premier Spring Groups -turnauksessa. Kolme karttaa vaatinut paras kolmesta -sarja johti lopulta G2:n uuden kokoonpanon ensimmäiseen tappioon.

Ensimmäinen kartta Inferno alkoi G2:n kannalta hitaasti, Vitalityn johtaessa karttavalintaansa 6–1 CT-puolella. G2:n tähtipelaajien, Nikola “NiKo” Kovacin ja Ilya “m0NESY” Osipovin siivittämänä G2 kuitenkin tasoitti ja meni ohi päättäen puoliajan 8–7 tulokseen. Puolten vaihtuessa G2:n moottori alkoi kuitenkin yskiä ja Vitality vei kartan tuloksella 16–10.

Toinen kartta, G2:n valinta Mirage, oli nopea tapaus. Aleksib ja kumppanit olivat ylivoimaisia iskiessään taululle 16–4 voittolukemat.

Viimeinen kartta Dust2 alkoi räjähtävästi G2:n kokeillessa monia eri tapoja tuhota Vitalityn puolustusta. Etenkin ranskalaistanskalaisen joukkueen tähtipelaajan Mathieu “ZywOo” Herbautin ansiosta Vitality onnistui kuitenkin kampeamaan pelin puoliajalle numeroissa 10–5. G2 ei tästä enää noussut ja Vitality vei kartan 16–12 ja koko sarjan 2–1.

Täten Vitality etenee BLAST Premier Spring finaaleihin, jotka pelataan areenan edessä ensi kesäkuussa. G2 puolestaan pääsee vielä kokeilemaan karsiutumista finaaliturnaukseen huomenna MIBRiä vastaan “viimeinen mahdollisuus” -vaiheessa välttääkseen BLAST Premier Spring Showdown -turnauksen.

Näet G2 vs. MIBR ottelun suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta sunnuntaina kello 14:00 alkaen.

Kuva: BLAST Stream